2777
2789
ای جانم ای جانم تا باشه از این چیزا 😍😍😍😍 منم ۴۸ کیلو بودم دو کیلو چاق شدم 😑😑😑دارم روانی میشم ...

من منتظرم فقط زایمان کنم 😁 بعد برم باشگاه برای لاغری دوباره 😊

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بسلامتی گلم 😍😍😍😍 من از زایمان کلا میترسم 

من نمی‌ترسم فقط از سزارین میترسم 😵😵😵

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

وای سزارین ک بهتر از طبیعیه 😵 طبیعه جلو چشمت چاقوت میکشنن وایییییییییی

طبیعی بدون بخیه ام هست 😊 فقط باید ورزش کنی و دهانه رحم نرم کنی 🙂 من زایمان تو آب انتخاب کردم 😁 حالا اگه تا اون موقعه نخور تو ذوقم دکتر بگه باید سزارین بشی

طبیعی بدون بخیه ام هست 😊 فقط باید ورزش کنی و دهانه رحم نرم کنی 🙂 من زایمان تو آب انتخاب کردم 😁 حا ...

ای جانم انشالله ک همونحور ک دوست داری زایمان کنی گلمممم 

منم اشناللع ده سال دیگه تازه اقدام میکنم ⁦☺️⁩

اگه بشه منم ت آب میارم میگن اصلا درد ندارع حس نمیکنی

💜🫀
ای جانم انشالله ک همونحور ک دوست داری زایمان کنی گلمممم  منم اشناللع ده سال دیگه تازه اقدام می ...

ممنون عزیزم 😘 

ایشاالله تا اون موقعه هزاران مدل زایمان دیگه کشف میشه راحت تر میشه 

بله اصلا درد نداره میگن 😁

ممنون عزیزم 😘  ایشاالله تا اون موقعه هزاران مدل زایمان دیگه کشف میشه راحت تر میشه  بله ...

خخ ایشالله ک کشف بشه 

⁦☺️⁩⁦☺️⁩آره من فیلمش رو هم دیدم خیلی خیلی راحت بچه میاد ب دنیا حتما فیلم هاشو ببین 😍حالا نی نی چیه؟؟ 

💜🫀
خخ ایشالله ک کشف بشه  ⁦☺️⁩⁦☺️⁩آره من فیلمش رو هم دیدم خیلی خیلی راحت بچه میاد ب دنیا حتما فیلم ...

دیدم فیلم شو نمیدونم والا تازه 1 شهریور میرم nt😊