2777
2789
عنوان

زندگی به همراه خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 51 پست

نری ها خانواده شوهر هرچی خوب باشن بازم خانواده شوهرن 

نرووووووو من دارم این مصیبت رو میکشم خواهشانه نرو

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
اون اقا چرا خونه جدا نمیگیره خب؟

مادرش تنهاست،پدرش ماهی یک هفته میاد خونه،برادرشم خدمته،فقط مادرشه!خونه در اصل برای اون آقاست نه خانوادش

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من به سابقه جداییت ربطی نداره، ینی این یه پوان منفی نیست برای شما که بگی جدا شدم

اینکه باهاشون زندگی کنی یا نه ، به شخصیت خودت و اخلاق خانواده همسرت و از همه مهم تر شخصیت و خلقیات خود همسرت بستگی داره

مخصوصا اگه تو یه خونه زندگی کنید. چون کسی که بین شما و خانوادش قراره یه حریمی ایجاد کنه شوهرته.

اونه که باید پشتت باشه اگه بدگویی چیزی شنید ظرف حق باشه و زنشو حساس نکنه.

تو یه خونه زندگی کردن سختیش ببشتر خلقیاته.مثلا شما میخوای ازادتر بپوشی چون اول ازدواجته، میخوای یه روز غذا نپری، میخوای اصلا نصفه شب هوس پیتزا کنی یا هرچیزی. وقتی بزرگترها هستند نمیشه

و بسیاری از مسایل ازین دست و خلوت های دونفرتبا همسرت با وجود یزرگترها ممکنه به خطر هم بیفته

حالا به همه اینها ندیدن خانوادت رو هم اضافه کن

اینا همش در صورتیه که خانواده همسرت خوب باشن و اهل دخالت نباشن

اگه اهل دخالت باشن که واسه حرف زدنت ، نشست و برخواستت هم. باید بهشون جواب پس بدی

بچه دارم که بشی اوضاع سخت تر میشه

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
پدرش ماهی یک هفته میاد خونه،راننده کامیونه!برادرش هم خدمته!فقط مادرشه،میگه نمیشه مادرمو تنها بذاریم! ...

بالاخره رفت و امد دارند 

راحتی با پذیرایی از مهموناشون؟

یا با انجام دادن کارهای خونه ای که مادرشوهرتم هست؟

یا مثلا برید شام بیرون مامانش تنهاس اونم باید ببرید؟

به این چیزها فکر کن

شاید یه دختری راحت با این چیزها کنار بیاد یکی نه

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
ببين عزيزم يني توي ي خونه بايد باهاشون باشي وسايل مشترك؟؟

یه اتاق جدا داریم،تا جایی هم که بشه خودم یه سری وسایلو میخرم که مجبور نباشم از وسایل مادرش استفاده کنم

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
بخاطر فاصله قبول نمیکنن؟ دلیل نمیشه. بستگی به خودت و تحمل خودت داره. من شرایط شما رو دارم با کسی که ...

هم راه دور هم زندگی با خانواده شوهر!

من از شهرمون یه ساعت فاصله داشت خونه ی شوهرم ....همسایه دیوار به دیوار بودم با مادرشوهروجاری تو یه کوچه....بااینکه آمادی شر هم نبودن خونه هامونم جدا بود ...اما با دخالتهاشون ورفتارشون نذاشتن بیشتراز ۹ماه اونجا زندگی کنیم هی مادرش منت میذاشت میومو به من میگف ببین عروس فلانی اجاره نشینه تو چه خونه هایی اینجا مثل قصره برین خداتونو شکر کنین دادیم شما بشینین یا مدرش هروقت با شوهریم حرفش میشد سر شراکتشون پدرش میگه برین گمشین از خونه ی من بیرون شوهرمم خیلی وابسته ی خانوادش بود تحمل میکرد منم صبر میکردم ....تاجایی که شبا شوهرم از سرکار میومد یه لحطه میرف خونه ی اونا مادرش پرش میکرد که زنت امروز نیومده اینجا خودشو میگیره فلان هردفعه یه چیزی شوهرمم میومد بامن جروبحث میکرد ...یا وقتی ماهی یه بار میرفتم خونه ی بابام مادرش مرش میکرد که باید بیاد ازمن اجازه بگیره خداحافظی بکنه وفلان منم میگفتم مگه ما تویه خونه ایم مگه اونجا همشون جمع میشن مهمونی میدن منو حسلب میکنن به من میگن تنهایی غریبی تو هم بیا یا به من محبت کردن که منم برم از اون خداحافظی بکنم بعد شوهرم همچین دعوایی راه مینداخت درحد کتک زدن هم هم بعضی موقعها میرسید سرهیچ وپوچ شوهرمو به جونم مینداختن بااینکه هیچ وقت بهشون بی احترامی نمیکردم وشوهرمم هیلی آدم ارومیه ها اما باحرفاشون وحشییش میکردن حتی میگفتن چرا در خونه رو میبنده ما راحت نمیتونیم بریم تو خونه میگفتم آخه مگه من حریم خصوصی ندارم چرا باید سرزده بیان شاید من لختم خب در بزنن بازکنم ....بخدا شش ماه اول زندگیمو گند زدن مارو به جون هم انداختن ....اما من هیچ وقت دعواها وناراحتیامو نذاشتم بفهمن همیشه جلوشون با شوهرم بامحبت ومهربانی رفتار میکردم اونام حرص میخوردن فکر میکردن پسرشون به حرفشون گوش نمیده ...خدا هزارمرتبه شکر که خدا جای حق نشسته دید من بیچاره تقصیری ندارم ...بینشون سرشراکتشون که با پدروبرادرش داشت اختلاف پیش اومد وبیشتراز ۱۰۰تومنشم بالا کشیدن ...اینم واقعیتشون دید به چشم از اونجا اومدیم بیرون وقطع رابطه کرده باهاشون فهمید چه نامردیایی کردن ....حالا اینا خیلی کم از کارشون بودا....خیلی اذیتاکردن....ایناگفتم اسی هیچ وقت تو یه محله هم نرو با خانواده ی شوهرت ....واقعا اگه پسر هم پشت خانوادش باشه آدمو پیر میکنن نه راه مس داره نه پیش عروس

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

خونه مادرش اینارو دیدی؟

رفتی اونجا؟

یه خونه مستقل برات بگیرن عاقلانه تره

حتی شده یه خونه تو همون کوچه که مادرش هست

تو هم بگو به مادرت سر میزنیم و ال و بل

اینکه مادرش تنهاس اوکی، اما مسئول سرگرم کردنش شما نیستی. از ابتدای خلقت همین بوده،مادر بچه تربیت میکنه بچه میره دنبال زندگیش

مادرش سرگرمی های مخصوص سنش رو میتونه داشته باشه 

از نظر من عروس همدم خوبی برای مادرشوهر نیست،دنیاشون متفاوته

بگو من دوست دارم خونمو جهیزیمو خودم بچینم از اثاث خودم استفاده کنم  و ....

يا توي ي اپارتمان مثلا بالا و پايين؟ ايا ورودي مشترك هستيد؟

توی یه خونه ایم،ما یه اتاق جدا داریم!خونه برای اون آقاست نه برای خانوادش!در اصل خونه ماست که اونا میان باهامون زندگی میکنن

ببین اصلا ربطی به قومیت و کدوم شهر نداره فقط بستگی به این داره که ذات شون چطور باشه بعضی خانواده شوهرا هستن ک واقعا مثل خانواده ی خودتن دیدم اینجور موردا رو یه سریا هم نه حتی بااینکه ازشون دوری اما گاهی که می بینیشون زهرشونو میریزن به نظرم ریسک نکن و خونه جدا بخواه حتی تو یه خیابون و محله هم نباشین زندگی تو شهر غریب همینجوریش سخت هست دیگه اگر خانواده شم بد از آب دربیان افسردگی شدید میگیری بلایی که سر خودم اومد

ادم ازدواج نکنه بهتره تا اینجور زندگی کردن    

خب همو دوس داریم!میخوام بدونم اگر اشتباهه راضیش کنم خونه جدا بگیره!ولی میدونم چون مادرش تنهاست یا اون باید مدام خونه ما باشه یا ما مدام بریم پیش مادرش

من طبقه بالای مادرشوهر اینا زندگی میکنم الان دوماهه خونمون تعمیرات داریم باهم تو یه خونه میمونیم امر ...

اتفاقا خودم دوست دارم چون معتقدم اینجوری زنو شوهر برای هم یکنواخت نمیشن یا از تنهایی همش به هم گیر نمیدن ولی خیلی توی دلمو خالی میکنن بقیه!مخصوصا که قبلا جدایی هم داشتم،واقعا دیگه نمیخوام این اتفاق بیافته!طلاق عذابه