2777
2789
عنوان

زندگی به همراه خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 51 پست

اصلن خوب نیس با خانواده همسر

چون یه سری خانواده ها واقعن مظلومن و عروس سو استفاده گر هست 

بعضی وقتا هم هست 😫😫خانواده شوهر بد از آب در میاد

واس همین جدا باشن بهتره

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اقا چرا خونه جدا نمیگیره خب؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

ببين عزيزم يني توي ي خونه بايد باهاشون باشي

وسايل مشترك؟؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بخاطر فاصله قبول نمیکنن؟ دلیل نمیشه. بستگی به خودت و تحمل خودت داره. من شرایط شما رو دارم با کسی که دوسش دارم ازدواج کردم اومدم تهران خانوادمم شیرازن. پشیمون نیستم شوهرمم خیلی گله و درکل راضیم. عشق رو ترجیح دادم به توی شهر خودم بودن ولی شکست خوردن. خانوادم رو هم ماهی 2ماهی یبار میبینم. شما که نزدیکترم هستی

يا توي ي اپارتمان

مثلا بالا و پايين؟

ايا ورودي مشترك هستيد؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

هرکسی یه شخصیتی داره مثلا من به هیچ عنوان دوست نداشتم شوهرم غریب باشه یا حتی از فامیل خودمون که تو یه شهر دیگه باشه خدا روشکر با پسر دایی بابام ازدواج کردم مادر شوهرم دوتا کوچه باهامون فاصله داره بابام اینا یه خیابون خیلی خیلی راضی ام چند بار میخواستیم بریم یه شهر دیگه که تقریبا ۵ دقیقه فاصله با خونمون داره نرفتم دو دل هستم که برم این فاصله رو هم نمیتونم درک کنم اصفهان کجا تهران کجا

من طبقه بالای مادرشوهر اینا زندگی میکنم الان دوماهه خونمون تعمیرات داریم باهم تو یه خونه میمونیم امروز کار خونم تموم میشه میریم خونه ما تا تعمیرات خونه اونا شروع شه و تا تموم شه باهم میمونیم خیلیم خوش میگذره🤔 بستگی به جنبه و ظرفیت و دید خودت نسبت خانواده شوهر داره ک بتونی باهاشون سرکنی یا نه اگه نداری قبول نکن

فردامون از امروز دیروزتره...
من متوجه نشدم دوسش داری چراردمیدی 

من سابقه جدایی دارم،خیلی اذیت شدم،یکم کم دل شدم راستش

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
سخت ترین چیز زندگی کردن باخانواده شوهره گوش بده اینکارو نکن بعدا نگی نگفتین

پدرش ماهی یک هفته میاد خونه،راننده کامیونه!برادرش هم خدمته!فقط مادرشه،میگه نمیشه مادرمو تنها بذاریم!البته گفته اگر نتونستین با هم کنار بیاید خونه جدا میگیریم

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه