2777
2789
عنوان

زندگی به همراه خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 51 پست
خب همو دوس داریم!میخوام بدونم اگر اشتباهه راضیش کنم خونه جدا بگیره!ولی میدونم چون مادرش تنهاست یا او ...

آره اشتباهه خونه جدا بگیرید حتی اگه روزا شما اونجا باشین یا اون خونه ی شما....اینجوری دخالت وکدورتی میش نمیاد البته تو بیشتر میری از صب تا شب برو اونجا تا شوهرت بیاد برید خونتون ....این بهتره

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
توی یه خونه ایم،ما یه اتاق جدا داریم!خونه برای اون آقاست نه برای خانوادش!در اصل خونه ماست که اونا می ...

دیگه بدتر این یعنی تا آخر عمرشون پیش شمان....هیچ وقت که نمیتونه از خونش پدرومادرشو بندازه بیرون ....از الان کلاهتو محکم بگیر تا خونتو جدابگیری وقتی اونا عمرشون تموم شد میرین خونتون

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خودم دوست دارم چون معتقدم اینجوری زنو شوهر برای هم یکنواخت نمیشن یا از تنهایی همش به هم گیر ن ...

منم همین فکر رو میکردم خیلیم تلاش کردم اما نشد که نشد هیچ کس عروس رو دوست نداره هرکیم راه میاد فقط بخاطر پسرشونه مه دختر مردم

توی یه خونه ایم،ما یه اتاق جدا داریم!خونه برای اون آقاست نه برای خانوادش!در اصل خونه ماست که اونا می ...

فقط بهت بگم

بدترين زندگي كه تصور كني

اصلا ي چيزي نزديك به افتضاح

هر شب دعوا و اعصاب خوردي و دخالت مادر شوهر و پدر شوهر

پر كردن هر روزه ي شوهر توسط مادر 

تحمل مهموناي مادر شوهر

از خودت نه فضاي خصوصي داري

نه ازادي

نه استقلال

اين زندگي به دعواي شديد يا اقسردگي منجر ميشه

حداقل سه چهار نوردي من ديدم نهايتا به طلاق ختم شدن يا دعواي شديد و باز شدن روي خانواده ها

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اتفاقا خودم دوست دارم چون معتقدم اینجوری زنو شوهر برای هم یکنواخت نمیشن یا از تنهایی همش به هم گیر ن ...

اره

جون اصلا تنهايي وجود نداره

يكنواخت نميشن چون هر روز دعوا دارن

ديگه تو خواه پند گير خواه ملال

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
پدرش ماهی یک هفته میاد خونه،راننده کامیونه!برادرش هم خدمته!فقط مادرشه،میگه نمیشه مادرمو تنها بذاریم! ...

منم شوهرم هی میگف فقط یه ماه دوماه تاخونه بخریم حالامن نمیدونستم قصدش مواظبت ازخانوادشه یک ماهش شد دوسال اونم چ جنگ ودعواهایی ک نکردیم تاجداشدیم هیچ دل خوشی ازشون ندارم الان

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ع