2777
2789
عنوان

داستان پریودیه اولم ...بیاید بخونین خریت منو خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 2581 بازدید | 166 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنی تو سایت پر اقاست

😐😐😐🐾🍼خب باشه

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^

من مامانم قبلش بهم گفت 

خلاصه من همه چی میدونستم چون مامانم راهنماییم کرد گفت نترس خلاصه کاری کرد که وحشت نداشته باشم تا شدم به مادرم خبر بدم 

تابستون میخواستم برم دوم راهنمایی پریود شدم اصلا نترسیدم راحت رفتم به مامانم گفتم 

خیلی ممنون مادرمم 

سلااام خانومای گل من یه دختر تپلییی هستم😊عاشق عکاسی ومسافرتم😍 ورمانتیک بازی از همه بیشتررررر دوست دارم لباس عروس بپوشم🙈 شما دلتون پاکه خداهم خیلی دوستتون داره یه دعا بکنین یه شوهر خوب به دختر تپلی نصیب کنه😁برای خوشبختیم صلوات بفرستین ممنون عاشقتونم ❤️