2777
2789
عنوان

بابام مبخواد زن بگیره!

| مشاهده متن کامل بحث + 2902 بازدید | 192 پست
داغون شده مغزش دیگه تموم شد ارزش نداره تصمیمم قطعیه بزور که نمیتونم بگم منو طلاق نده . دیشب بهش پیام ...

پس بچه ها چی میشن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه بابا بگیرید زنه رو اگه بابات بازنشسته است که چه بهتر ازش امضا بگیرید که یه حقوق برات می مونه 100 ...

نه باز نشسته اس خونه داره گاراژ هم داره باغ و زمینم داره . زنه راهم‌نمیشه با کاغذ نامحروم کنیم قانونی نمیشه زنیو از ارث مجبور به محرمیت کرد ... اونم ۱ از ۸ کم پولی نمیشه

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
بله جهان امروز ما نه کشور امروز ما تا وقتی تاپیک خیانت و کتک خوردن و... اینجا میبینم نمیتونم باور ...

کشور امروز ما حداقل دور و بر من همینه 

سایت یه طبقه ی خاصی از جامعه رو شامل میشه که همه مشکلات زناشویی زیاد دارن و اصلا برا همین میان سایت اکثرشم که معلوم شده دروغه

من تو جامعه ی دور خودم همچین چیزیایی رو حتی یه بارم ندیدم

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
کاملا درسته ...

به نطر من به خاطر خدا باعث ازدواجش شو با خدا باش و پادشاهی کن برکتش به زندگی خودتم میاد دل پدرتم ازت راضی میشه خدا نکرده بعد چند سال بابات فوت کرد عذاب وجدان میگیرید که ما بابامون رو به پول فروختیم از مال خودش برا خودش استفاده نکردیم وقتی این چیزا ماجراها و دیدگاهها رو می بینم میگم ادم یه قرون برا اولاد نگه نداره که مثل چی کار کنه پیرم که شد اجازه خرج مال حلال خودشم نداشته باشه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
نه خوب حقیقته ... من شده هر روز برم با این حال بارداری و ویار و سر درد وحشتناککککککم ولی میرم اون نب ...

چون منت کسی رو نمی خوات، راضی نیست با این وضع بیای واسه اش کار کنی، تازه بعد بچه دار شدن باز هم حاضری بری کمکش کنی، مسلما نه، چون شرایط عوض میشه، پس شما هم باید درک کنی که تو این سن به هم زبون هم احتیاج داره، ولی اینکه بدون هیچ چشم داشتی یکی بیات تو زندگیش، سخت در اشتباهین

عزیزماااااا....بابات خیلی باحاله باماشالاااا...خداحفظش کنه براتون

مرسی فدات . خیلیییییی مظلومه مامانم خیلی سخت گیر و اذیتش کرد بخاطر دل من طلاق نداد و و و 

حالا اخر پیری 😔 یه زن حق نداره داشته باشه ...

به خدا از بچه مصیبت تر باز خودشه

چون منت کسی رو نمی خوات، راضی نیست با این وضع بیای واسه اش کار کنی، تازه بعد بچه دار شدن باز هم حاضر ...

نه . گفتم بابا برات پرستار میگیرم گفت مگه من مریضم گفتم کاربین میارم گفت نع من زن میخوام ... خودش که گفت دل من اتیش گرفت .

نه باز نشسته اس خونه داره گاراژ هم داره باغ و زمینم داره . زنه راهم‌نمیشه با کاغذ نامحروم کنیم قانون ...

ما یه مستاجر داشتیم می گفت مادر شوهرم مرد یه زنی بود پسرش از خونه مینداختش بیرون ما اوردیم گفتیم فقط حقوق بعد مرگش یه قرون بهت نمیدیم می گه اونم قبول کرد و کاغذ داد ولی گفت فردا زمین گیر بشه من وسواسی هستم ها پوشک اینا نمی بندم ما گفتیم باشه می گه بعد 8 سال زندگی طرف زمین گیر شد دو سال ما خودمون جمع اش کردیم بعد پدر شوهره مرد زنه طبق گفته خودش فقط حقوق اشو گرفت اونقدرم دعا مون میکنه که منو از شر پسرم نجات دادین 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
کشور امروز ما حداقل دور و بر من همینه  سایت یه طبقه ی خاصی از جامعه رو شامل میشه که همه مشکلات ...

خوب خداروشکر دور و اطراف شما حقوق و برابری رو رعایت میکنن

ان شاء الله هیچوقتم نبینین 🙏🏻

ولی چون شما ندیدین دلیل نمیشه وجود نداشته باشه اصلا

آدم ک نباید فقط تا نوک دماغش رو ببینه 😉