2777
2789
عنوان

بابام مبخواد زن بگیره!

| مشاهده متن کامل بحث + 2902 بازدید | 192 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم اگه مشکل پدرتون فقط خوردوخوراک وکارای خونشه میتونین براش خدمتکاربگیرین هزینش کمتره دردسرشم کمت ...

نه ببخشید ولی دل زندس بد بختانه 😅

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

سنت پیغمبره چرا نباید عمل کنی تو درمقابل پدرت و حلال شرع موظفی خدا مادرتم رحمت کنه اگه می ترسی ادرس زنه رو بده به بابات بگو و تلفنشو بگو خودت هماهنگ کن بچه های دیگه ات بعد مشکل گیش بیاد منو اذیت می کنن

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
دیگه برادر خواهری که بخوان سر ارث همو بخورن تکلیفشون مشخصه  زیاد دیدم قبل مرگ ارثو تقسیم میکنن ...

من که نگفتم همین الان اینکارو بکن

خودمونم تاحالا نکردیم

تموم ارثیه روهم بخشیدم به داداشم

7میلیارد زمین

مال دنیا ارزش ندارع

من توی شرایط اسی گفتم

سنت پیغمبره چرا نباید عمل کنی تو درمقابل پدرت و حلال شرع موظفی خدا مادرتم رحمت کنه اگه می ترسی ادرس ...

ماشاالله بابای من بدتر از خودم حسن راستگو نخود زیر زبونش خیس نمیشه فدات . بعد میگه دلم درد کرد نگم نمیدونی چقدر با مزس و چقدر دردناکه وضعیت خونه و زندگیشو میبینم دلم اتیش گرفت 

داغون شده مغزش دیگه تموم شد ارزش نداره تصمیمم قطعیه بزور که نمیتونم بگم منو طلاق نده . دیشب بهش پیام ...

بچه ها رو میده بهت؟

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
واقعا؟ اینم هستش راست میگید مرسی. ولی پرسیدم از شورا حل اختلاف چنین کاغذی قانونی نیس یا صلح خیاری یا ...

خب اونم مشکلی نداره ی کاغذ بنویسین تمام مال و اموالش رو فروخت ب شما بچه ها اصلا نه ارثیه ک بعدا روش شکایت کنن فروش ی قیمتم الکی بنویسید بعد فوت پدرتون (ایشالله صد سال زنده باشن) بعد تمامی خرج و مخارج رو مساوی پرداخت کنید مال و اموالم ک انگار قبلا خریدید دگ زنم کاری نمیتونه کنه منتهی اینو ب برادرتون بگید ک ب پدرتون بگن مردا حرف همو خوب میفهمن ضمن اینکه مهریم حالا یا ی مبلغ تعیین کنید ک بعد فوت ب زنه بدید یا اصلا ندید ولی ی چیزی بگم اینطور نشه فردا پدرتون همه چی بزنه ب اسم شما ها بعد فردا زن برادرتون یا برادرتون یا ... بزنه زیرش و ... با هم طی کنید دگ بعد فوت هم حقوق چون زن قانونیش هست بهش تعلق میگیره

متوجه منظورت نشدم عزیزم . میشه بیشتر توضیح بدید . من فوق لیسانس دارم و ۳۸ سالمه و ... دیگه تعریف خوب ...

نه عزیزم زیاد نیست، به هر حال حاضر شده ببخشید با ی پیرمرد ازدواج کنه، بیشتر اومده تا تر و خشکش کنه، پس انصاف نیست که اینجوری باهاش برخورد کنید، ی چیزی باید مهرش کنید، اول کاری باهم دیگه طی کنید، مثلا حقوق پدرتون که واسه زنش می مونه، نوش جونش، از خونه هم باید سهم ببره، نه اینکه همه اموال پدرتون مال بچه هاش باشه، به‌این خانم هم چیزی ندیدن، با برادرات بشین حرف بزن بگو همچین چیزی هست که اگه قبول کردن اوکی کنی، نه اینکه فردا دبه در بیارن و به این خانم چیزی ندن، گناهش هم گردن خودت بیفته

نه نمرد😄😄فقط سونو رفتنه باعث شد همه بفهمن نه اولش شکایت بازی و فلان،ولی بعدش بیخیالش شدن

باز ادمای خوبی بودن من بودم خودم خفش میکردم😅