2777
2789
عنوان

بابام مبخواد زن بگیره!

| مشاهده متن کامل بحث + 2902 بازدید | 192 پست
من که نگفتم همین الان اینکارو بکن خودمونم تاحالا نکردیم تموم ارثیه روهم بخشیدم به داداشم 7میلیارد ...

منم همین طور 

چون من پزشکم برادرم دکترا داره تو کانادا 

قطعا وضع من بهتر از اونه در اینده میخوام نامه بنویسم تمام ارثمو ببخشم بهش

عشق ما قوی تر از این حرفاست درک نمیکنم چرا یه عده سر ارث همو میکشن 

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه منظورت نشدم عزیزم . میشه بیشتر توضیح بدید . من فوق لیسانس دارم و ۳۸ سالمه و ... دیگه تعریف خوب ...

اخه شما با مرد 80 ساله ازدواج نکردی درسته اون زن هم هم سن شما نبوده ولی مرده 80 ساله داره ولی جون نداره ادم باید از داشته بده نه از نداشته بعد شما بچه دار میشید و اونا نمی شن یه زندگی موقتی نهایت خیلی زیاد بکشه 10 یا 20 سال 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
نه عزیزم زیاد نیست، به هر حال حاضر شده ببخشید با ی پیرمرد ازدواج کنه، بیشتر اومده تا تر و خشکش کنه، ...

منم‌همینو میگم‌ولی الان فهمیدم عمق فاجعه بدتره پس فردا دوست دیگه داشته باشه یا بقول دوستان چیز خورش کنه ادم هرگز خودشو نمیبخشه

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
متوجه منظورت نشدم عزیزم . میشه بیشتر توضیح بدید . من فوق لیسانس دارم و ۳۸ سالمه و ... دیگه تعریف خوب ...

زیاد هم نگفته، به هر حال اونم ی ضمانتی برای بعدش می خوات، پرستار نیست که سر ماه  حقوق بگیره، داره مثل بقیه ازدواج می کنه، پس ی پشتوانه هم باید داشته باشه برای بعد از پدرتون، البته ببخشید اینقدر رک گفتم، ان شالله عمر پدرتون 120 ساله باشه

عه فک کنم خدمتکاره رو عقد کنه اونوخ😆

همینو بگو🤣🤣🤣 اونم با شرایطی که دیگه ما تایین نمیکنیمو دل بابام تایین میکنه 😅

ماشاالله بابای من بدتر از خودم حسن راستگو نخود زیر زبونش خیس نمیشه فدات . بعد میگه دلم درد کرد نگم ن ...

اه بابا بگیرید زنه رو اگه بابات بازنشسته است که چه بهتر ازش امضا بگیرید که یه حقوق برات می مونه 100 یا 200 پول ولی که بازنشسته نیست انصاف نیست تو این گرونی 100 یا 200 به کجا ادم میرسه یه تکه زمینی یا یه یکی دو دانگ از خونه بعدا بهش برسه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
این قدر همه چیز رو جنسیتی نکنین زن و مرد تو دنیای امروز ما اصلا تعریف مشخصی هم حتی براشون نیست کاملا ...

بله جهان امروز ما

نه کشور امروز ما

تا وقتی تاپیک خیانت و کتک خوردن و... اینجا میبینم نمیتونم باور کنم برابری حقوق زن و مرد رو 

متاسفم 

منم‌همینو میگم‌ولی الان فهمیدم عمق فاجعه بدتره پس فردا دوست دیگه داشته باشه یا بقول دوستان چیز خورش ...

گلم، هیچ وقت نمی تونی یکی مثل مادر خودت واسه بابات گیر بیاری، به هر حال اون نامادری، هیچ مسئولیتی در قبال شما نداره، ولی می تونید قبل ازدواج با خواهر برادرات، و بعد خانمه صحبت کنید و موضوع قبل ازدواج حل کنید

زیاد هم نگفته، به هر حال اونم ی ضمانتی برای بعدش می خوات، پرستار نیست که سر ماه  حقوق بگیره، دا ...

نه خوب حقیقته ... من شده هر روز برم با این حال بارداری و ویار و سر درد وحشتناککککککم ولی میرم اون نبود منم نبودم بغضم میگیره حتی شده با شوهرم قهر هم کنم ولی اون کار بین نمیخواد خودش گفت من زن میخوام ! 

شما در مورد زنه اصلا تحقیق کردید ببینید. تو ازدواج قبلیش چطور بوده شرایطش؟ بعدش واقعا هم انصاف نیست این خانوم بعد پدرتون سنش دیگه خیلی بالا هست و نه دیگه شرایط ازدواج داره و نه پولی که یه سرپناه داشته باشه. بالاخره اونم به یه امیدی باید ازدواج بکنه و فکر آیندش باشه که دور از جون پدرتون ولی بعد پدرتون این بنده خدا رو بندازید از خونه بیرون چیکار باید بکنه؟؟