2777
2789
عنوان

کم بودن شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 35 پست

من یکروز جوشونده شوید میخورم باد شکنم هس 

یکروز تخم هویج

یمروز قرص رازیانه بچمم پسره روزی سه تا نخور تاثیر عکس میده

سوپ جو خیلی خوبه هرروز درست میکنم صبحانه و عصرانه

روزی دوتا س لیوان شیر با خرما هربار ۵تا خرما

اب زیاد میخورم چایی نه

اب فالوده اگه باشه دوسه تا لیوان میخورم

اب هویح اگه باشه

میوه هرچی باشه بچمو ازروز اول عادت دادم نگفتم این بادداره نخورم همه چی خوردم دوروز گریه کرد بعد عادت کرد

اب کله پاچه

بعضیا ماکارانی میسازه بهشون

شیره انگور

تا میتونی فقط مایعات بخور خیلیییی 

زیره هم شیر افزاست باد شکنم خس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا اونجوری نیست که میگن باید بپاشه تافشارمیدی البته گاهی ازبعضی سوراخای نوک سینم میپاشه 

ماهم تا فشار میدیم نمیپاشه اولش بی رنگه قطرس بعد که هی فشار میدی راه میفته یکم میپاشه همین که میپاشه خوبه 

استرس رو از خودت دور کن مرتب به خودت تلقین نکن که شیرم کمه این رو شیردهی تاثیر داره و شیر رو کم می کنه بعضی مادرها شیرشون کم هست ولی چربه و برای بچه ها کافیه مایعات زیاد بخور هر دو ساعت به بچه شیر بده تا یه کم یه کم شیر بخوره و شیر کافی دریافت کنه چون با این کار بچه زیاد سینه ات رو می مکه و سینه ات برای شیردهی اماده تر میشه قطره شیرافزا هم بخر استفاده کن 

من خودم مثل شما بودم اوایل فکر می کردم شیرم کافی نیست وقتی دیدم داره وزن میگیره استرسم برطرف شد اگر بچه خوب ادرار کنه شیرت کافیه 

خلاصه اینکه هر دو ساعت شیردهی . مصرف زیاد مایعات و مصرف میان وعده ها . خودت رو حتما تقویت کن و تغذیه خوبی داشته باش تا بدنت کم نیاره 

ماهم تا فشار میدیم نمیپاشه اولش بی رنگه قطرس بعد که هی فشار میدی راه میفته یکم میپاشه همین که میپاشه ...

من با شیردوش دستی هم اصلا نتونستم بدوشم بادست بهترمیاد

شادزی 
استرس رو از خودت دور کن مرتب به خودت تلقین نکن که شیرم کمه این رو شیردهی تاثیر داره و شیر رو کم می ک ...

روزی پنج تاشش تا پوشک خیس میکنه ولی ازبس بهم استرس وارد میشه واقعا توفشارم به خاطر شیرم .مامانم که هی میگه بهم شیرت کمه اونروز دارم به بچم شیرمیدم شوهرم یه چیزی گفت ناراحت شدم بعد گفتم نگو دارم به بچه شیر میدم بهم گفت حالا خیلی کارایی داری بهش شیرخشک میدم 🥺🥺🥺🥺حالا ازهمه اینا گذشته خودم حس بدی دارم که شیر ندارم 

شادزی