2777
2789
عنوان

بخاطر کرونا عروسیمو کنسل کردم

1632 بازدید | 110 پست

بخاطر کرونا عروسیمو کنسل کردم که بخاطرم هیچکس مریض نشه و یک عمر باعذاب وجدان زندگی نکنم.از تصمیمم پشیمون نیستم ولی لباس عروس خریده بودم 21فرودین تاریخ جشنمون بود قراره ان شالله زندگیمونو شروع کنیم ولی خیلی دلم گرفته.چطوری بااین قضیه کنار بیام؟قراره برای زندگی از خانوادم دور بشم.کلی برنامه ریزی کردیم که خودم آتلیه و آرایشگاه رو کنسل کردم ولی ناخداگاه دلمم گرفته😢 ازینکه تو کرونا بابامو مامانمم تنها بذارم برم ناراحتم چون بخاطر کرونا نمیذاشتم خرید برن همه کاراشونو میکردم از طرفی دلمم برای همسرم میسوزه😢😢

چرا آرایشگاه و آتلیه رو کنسل کردی

با لباسی که خریدی برو خونه ی بخت

خوشبخت بشی ان شاءالله 

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیرت بده عزیزم .ان شالله خوشبخت بشی بابت این دلگیری هم حق داری ولی امیدوارم به خاطر نیت خوبی که داشتی هرچه زودتر دلت شاد بشه خرید های اونا هم اینترنتی انجام بده اگه امکانش هست منم برای پدر مادرم این کار رو می کنم

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
چرا آرایشگاه و آتلیه رو کنسل کردی با لباسی که خریدی برو خونه ی بخت خوشبخت بشی ان شاءالله 

عزیزم ترسیدم آرایشگاه برم ناقل بشم برای اطرافیانم.مرسی عزیزم از طرفی لباسمو نمیتونستم بپوشم چون از خونه خودمون تا خونه همسرم6ساعته.خیلی ممنونم.ان شالله شمام به آرزوهاتون برسین.آتلیه چون همشون کرونا گرفتن عکاسمون هم حالش بده

ایشالا دو سه ماه دیگه تو هوای خنک جشن بگیر مشکلی نیست .ما چند وقت پیش عروسی پسرعمم بود بابام با دو لایه ماسک به نیابت از کل فامیل رفت کادو بده گفت تو باغ کلا ۳۰ نفر مهمون نبوده .میگرفتی کسی نمیومد ایشالاپاییز میگیری . 

الهی همه اینایی که عاقلانه رفتار می‌کنند خوشبخت بشن

شماهم کار بسیار خوبی کردی 

البته میتونی آتلیه عکس بگیری 

خودم باشم تو کرونا نمی‌رم عکس بگیرم

من هم عروسی نداشتم و آتلیه هم نرفتم چندسال پیش

و الآنم راضیم چون پول الکی هدر ندادم

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

من دوساله عقدم بهم گفتن همینجوری برید قبول نکردم گفتم اینقدر وایمیسم تا کرونا بره اخه خودمو میشناسم از اینام که بعدا پشیمون میشم یا بعد هر عروسی میگم کاش. منم گرفته بودم 

عزیزم منم کنسل کردم هم عروسیم هم عید نوروز آوردن خانواده همسرم هم عید قربان آورد ...

منم کنسل کردم ولی دست خودم نیست دلم گرفته.خیلی بی سروصدا قراره ان شالله زندگیمو شروع کنم

دختر خوب آرایشگاه برو آتلیه برو لباس عروست رو هم بپوش سالگرد ازدواجت هم یه جشن مختصرتر تو تالار بگیر با خواننده و ...که به دلت نمونه دلتنگیت هم طبیعیه دیگه همه اینطورن بخصوص راه دور...خوشبخت بشی

عزیزم افرین به درکت،ایشالا خوشبخت بشین،ولی اتلیه برو حتما،لباستو بپوش،بعدا پشیمون میشی

درست میگین عزیزم.ممنونم ولی به نطرتون بی مزه نمیشه بعد شروعزندگی مشترکمون اینکارو کنم؟