2777
2789
عنوان

بخاطر کرونا عروسیمو کنسل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 110 پست
مرسی عزیزدلم ان شالله.خودمم گفتم فوقش بعدا بگیریم ازطرفی باخودم میگم امکان داره بعد شروع زندگی مشترک ...

ن چرا بد باشه اولین سالگردتونو یه جشن بگیر بعدم برو اتلیه

مطمئن باش کسی هم نمیگه چ کار مسخره ای کردن و درک میکنن

ان شاءالله خوش و خوشبخت باشین عزیزم

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

دختر عموی من چهار سال عقد بود و یه شهر دیگه پیش همسرش زندگی میکرد بعد چهار سال عروسی گرفتن.

ما هم یه فامیلمون طرحشو شهرستان میگذروند همونجا زندگی مشترک داشتن بعد که اومدن تهران عروسی گرفتن بعد حدود ۲ سال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزدلم ان شالله.خودمم گفتم فوقش بعدا بگیریم ازطرفی باخودم میگم امکان داره بعد شروع زندگی مشترک ...

اصلا بد نیست .ما هم تو فامیل الان سه مورد منتظر واکسنی داریم 😅 البته آتلیه و سالن زیبایی و کنسل نکردن فقط گفتن فعلا رو هواست تا مجدد تاریخ فیکس کنیم . اتفاقا برات بهتر میشه خونت کم کم جا میوفته همه چیز درست میشه تو خونت با آرامش عروسی میگیری ایشالا 

شمام این حسو داشتین؟آخه انگار دل خانوادمم یک کم گرفته چون خیلی تو این شرایط تنها میشن

اره عزیز منم همین طور بودم تازه من شهر خودمون و نزدیک خانواده میخواستم زندگی کنم باور میکنی حالم اینقدر بد بود که با خانوادم از تالار خداحافظی نکردم دلم نیومد. 

التماس دعا
قبل اینکه بری خونت ارایشگا برو لباستم بپوش اتلیه هم برو عکس داشته باشی  تازه فیلم اسپورتم بگی ...

حتما عزیزم مرسی از راهنماییت ولی میترسم برم آرایشگاه ناقل بشم مادر شوهرم مریضه و ایمنی نداره میترسم مریضش کنم چون رفتو آمدمون زباذه

اصلا بد نیست .ما هم تو فامیل الان سه مورد منتظر واکسنی داریم 😅 البته آتلیه و سالن زیبایی و کنسل نکر ...

مرسی که خیلی بهم دلگرمی میدین عزیزم امیدوارم بهترینا براتون باشه.یعنی زندگیشونم شروع کردن؟ان شالله خوشبخت بشن

عزیزم کار بسیار خوب و عاقلانه ای انجام دادی .. به خودت افتخار کن با این سطح از شعور و درک 

شما میتونی سالگرد ازدواجت رو جشن بگیری 

مهمانهای خصوصی و خانوادگیت رو دعوت میکنی .. یه لباس عروس زیبا و اروپایی میپوشی .. آرایشگاه و آتلیه هم میری

ما هم یه فامیلمون طرحشو شهرستان میگذروند همونجا زندگی مشترک داشتن بعد که اومدن تهران عروسی گرفتن بعد ...

چه خوب و چه خوب که اطرافیان درکشون کردن و نگفتن بی مزه میسه.مرسی از دلگرمیتون عزیزم

من که نه کرونا بود نه چیزی 

رفتم ۳ روز مشهد و برگشتم

حتی ولیمه بعد مشهد هم ندادم

الآنم نه تنها ناراحت نیستم بلکه خوشحالم ک نگرفتم

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

ان شاء الله که خوشبخت بشی عزیزم، غصه نخور سال دیگه یه جشن مفصل بگیر.

چشم عزیزم.ان شالله آخه ببخشید ولی ما تو دوران عقد خیلی چیزارو رعایت کردیم حتی بخاطر رسوماتمون ببخشید یک شب کنار هم نبودیم برای بعد جشن.ولی اینطوری شد خانواده هامون از عروسیمون دلسرذ شدن

مم هردو برادر شوهرم زندگی تشکیل دادن بعد عروسی گرفتن یکی بعد یکسال یکی هم بعد پنج سال