بخاطر کرونا عروسیمو کنسل کردم که بخاطرم هیچکس مریض نشه و یک عمر باعذاب وجدان زندگی نکنم.از تصمیمم پشیمون نیستم ولی لباس عروس خریده بودم 21فرودین تاریخ جشنمون بود قراره ان شالله زندگیمونو شروع کنیم ولی خیلی دلم گرفته.چطوری بااین قضیه کنار بیام؟قراره برای زندگی از خانوادم دور بشم.کلی برنامه ریزی کردیم که خودم آتلیه و آرایشگاه رو کنسل کردم ولی ناخداگاه دلمم گرفته😢 ازینکه تو کرونا بابامو مامانمم تنها بذارم برم ناراحتم چون بخاطر کرونا نمیذاشتم خرید برن همه کاراشونو میکردم از طرفی دلمم برای همسرم میسوزه😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیزدلم ان شالله.خودمم گفتم فوقش بعدا بگیریم ازطرفی باخودم میگم امکان داره بعد شروع زندگی مشترک ...
اصلا بد نیست .ما هم تو فامیل الان سه مورد منتظر واکسنی داریم 😅 البته آتلیه و سالن زیبایی و کنسل نکردن فقط گفتن فعلا رو هواست تا مجدد تاریخ فیکس کنیم . اتفاقا برات بهتر میشه خونت کم کم جا میوفته همه چیز درست میشه تو خونت با آرامش عروسی میگیری ایشالا
شمام این حسو داشتین؟آخه انگار دل خانوادمم یک کم گرفته چون خیلی تو این شرایط تنها میشن
اره عزیز منم همین طور بودم تازه من شهر خودمون و نزدیک خانواده میخواستم زندگی کنم باور میکنی حالم اینقدر بد بود که با خانوادم از تالار خداحافظی نکردم دلم نیومد.
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ان شاء الله که خوشبخت بشی عزیزم، غصه نخور سال دیگه یه جشن مفصل بگیر.
چشم عزیزم.ان شالله آخه ببخشید ولی ما تو دوران عقد خیلی چیزارو رعایت کردیم حتی بخاطر رسوماتمون ببخشید یک شب کنار هم نبودیم برای بعد جشن.ولی اینطوری شد خانواده هامون از عروسیمون دلسرذ شدن