دوستان من باردارم و از دیشب گلو درد خفیف دارم کمی هم سرفه میکنم احساس خستگیم دارم اینا میتونه علائم کرونا باشه؟ یا سرما خوردگی ساده هس؟ نمیتونم دارو و چیزای دیگه بخورم مثل جوشونده و اینا چون ضرر دارن لطفا بهم بگید چیکار کنم😣😣😣
كوچک رويایی من دنيا اگر خودش را بكشد نميتوان به عشق من به تو شك كند تمام بودنت را حس می كنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزدلم بد به دلت راه نده آب نمک قرقره کن و برو مرکز بهداشتی که برای مراقبتهای بارداریت میری علائمت رو بگو اونا کمکت میکنن انشاالله چیز مهمی نیست دورت بگردم مامان مهربون نگران نباش قربونت برم
در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم. به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشیها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم تنها جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی ؟خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم در سختیها تو را به دوش می کشیدم خدایا تو بی نظیری 😍😍😍😍 آدمهارو نه تو سفر بلکه وقتی خرشون از پل گذشت بشناس******چند بار که به درد و دلت بگن چرت و پرت یاد میگیری از درد بمیری ولی از کسی کمک نخوایی😢😢
فدای تو عزیزم کی میشه این کرونا تموم بشه راحت بشیم مراقب خودت باش قربونت برم من خانوم باردار که میبینما دلم ضعف میره براش😍😍😍
در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم. به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشیها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم تنها جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی ؟خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم در سختیها تو را به دوش می کشیدم خدایا تو بی نظیری 😍😍😍😍 آدمهارو نه تو سفر بلکه وقتی خرشون از پل گذشت بشناس******چند بار که به درد و دلت بگن چرت و پرت یاد میگیری از درد بمیری ولی از کسی کمک نخوایی😢😢
میشه کاسترد رو نپخت و ریخت روی شیر سرد مثل شیک خورمیشه کاسترد رو نپخت و ریخت روی شیر؟ د؟
کاستر که باید با شیر بپزه،مثلا نصف آب با نصف شیر،بایدبزاری بجوشه،بعد چند قاشق کاسترد داخل یه استکان آب سرد حل کن تو همون آب و شیر در حال جوش بریز تا غلیظ بشه،یادم رفت ،شکر هم اضافه کن
مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎