2777
2789
عنوان

نمازم اول وقت نمیشه

247 بازدید | 29 پست

نمیدونم با اینکه خیلییییی دوس دارم اول وقت نماز بخونم ولی مخصوصا ظهرا اصلا حسش نیست و میفته به الان...کمکم کنین چیکار کنم‌..حسرت نیخورم ب اونایی ک هم اذان میگن سر سجادن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا ‌ 

از امام حسین بخواه از خدا کمک بخواه

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

عزیزم سعی کن ۵ دقیقه قبل اذان بری سرسجاده تا بدنت آروم بگیره یایه صفحه قران بخون یا ذکر بگو

برنامه باد صبارو نصب کن هم اذان میگه هم میتونی چند دقیقه قبلش هشدار بزنی ربنا میخونه

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.

از خدا کمک بگیر و کم کم شروع کن کارهای مهم رو قبل اذان انجام بده که وقت ازاد شه در کل کارهم که داشتی ترجیحت به نماز اول وقت باشه که خدا به ایمانت وزندگیت ان شا الله برکت بده

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
خیلی از خدا خواستم..اصلا ی حس سنگینی میکنم اون موقع ک نمیتونم بخونم

زیارت عاشورا بخون.تونستی چله بگیر

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

یعنی چی؟این حرف بهانه ای بیش نیست.به قول پناهیان  ما به بهونه ی کارامون و نماز و میندازیم عقب غافل از این‌که کلید تمام مشکلات و کارامون دست همون خداست که میخواییم بریم باهاش حرف بزنیم. یه مدت خودت و مجبور کن تا اذون گفت بری وضو بگیری بعد یه مدت اگر نمازت بخواد عقب بیوفته چنان استرس میگیری که نگو

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍