نمیدونم با اینکه خیلییییی دوس دارم اول وقت نماز بخونم ولی مخصوصا ظهرا اصلا حسش نیست و میفته به الان...کمکم کنین چیکار کنم..حسرت نیخورم ب اونایی ک هم اذان میگن سر سجادن
😊عزیزم یه مدت هروقت صدای اذانو شنیدی هرکاری داری ولش کن برو وضو بگیر عادت میکنی.
ازکروناآموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکربه توچهنیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمی♡چادرسیاه♡هم تورا محجبه نخواهد کرد.♡چادر زهرا(س)♡ حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان{باحجاب}♡حضرت زهرا(س)♡ شفاعت می کند.
فکرنکنم کاری بشه کرد من همینه اذان میگه می رم وضو میگیرم،شاید به خاطر اینکه خیلی ساله عادت کردم اول ...
ما شا الله احسنت ان شا الله در هر دو دنیا سربلند شی.وخدا پشت وپناهت.
بسم الله الرحمن الرحیم. تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
سخنرانی استاد پناهیان رو گوش بده درمورد نماز عالیه🌺
ازکروناآموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکربه توچهنیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمی♡چادرسیاه♡هم تورا محجبه نخواهد کرد.♡چادر زهرا(س)♡ حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان{باحجاب}♡حضرت زهرا(س)♡ شفاعت می کند.
برنامه باد صبا رو توی گوشیت نصب کن و توش یه اذان خوشگل هم که حس معنوی بهت میده رو تنظیم کن تا موقع اذان هرجا که بودی حس معنویت تقویت بشه و ترغیب بشی به نماز خوندن یه سجاده خوشگل و عطر و چادر نمازی هم که حس خوب بهت بده رو آماده کن واسه خودت یه چند بار که بخونی حال و هوای خوبی بهت دست می ده و همش دوست داری اول وقت نمازتو بخونی حدیث در مورد نماز اول وقت بخوان تا بدونی چقدر خوبه و با تمام وجودت به این باور برسی و عمل کنی . نمازی که از وقت خودش بگذره مثل لیمو شیرینیه که داره تلخ میشه . آیت الله بهجت هم میگن اگه می خوای به هر چی می خوای برسی نماز اول وقت بخون. اینم به خودت بگو که موقع اذان خدا منتظرمه تا من برم ادب بندگیو به جا بیارم اون وقت دلت نمیاد نری🌹🌹🌹🌹
نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
گاهی اوقات اسم کاربری تو ولایک کردن شما رو میدیدم ولی نمیدونستم مقید به نماز اول وقتی الان که فهمیدم هم واستون ارزش قائل هستم هم 😘😘😘😘😘😘😘
بسم الله الرحمن الرحیم. تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
عزیزم ممنون،توچیزای دیگه هم خیلی سعی میکنم مثل غیبت ولی گاهی از دستم درمیره
تقوی همینه .تو جوانی خوب بودن امتیاز ویژه ای داره ..ان شا الله خدا به ایمانت برکت بده وهمین طور به زندگیت.ودر اخرت جایگاه خوب ورفیع ومورد شفاعت اولیا.انهایی که نماز را جدی میگیرند مورد شفاعت قرار میگیرن
تمووووم این کارارو کردم..بعضی وقتا واقعا بیحال میشم
طبیعیه دیگه شیطون ادمو گول می زنه حس سنگینی میاد سراغ آدم مخصوصا نماز صبحا که نوچه های شیطون ادمو می بندن و حسابی به ادم تلقین می کنن نماز میخونه . به حس و حالت محل نده و با همون بی حالی نماز تو بخون خدا خودش کمکت می کنه کم کم خوب میشی منم اینطوری بودم
نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره