2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانِ بهمن ۹۷ بودم   اونموقع ها تو این روزها بشدت هوس دوغ داشتم،از آبگوشت حالم بهم میخورد بشدت از رایحه ی شوینده ها اذیت میشدم و حالت تهوع میومد سراغم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
من مامانِ بهمن ۹۷ بودم     اونموقع ها تو این روزها بشدت هوس دوغ داشتم،از آبگوشت حالم بهم م ...

اوخییی عزیزممم..منم خیلی ماست و پنیر میخورم و از گوشت و برنج متنفرممم.نی نیت خوبه؟دخمله یا پسل

خخخخ عزززیییزززممم قدمت رو چشممم..بگو بینم حال و احوال خودت و فندقت چطوره

فداتشم عزیزم

خوبی خودت چه چیزایی بیشتر هوس داری

والا منکه فقط نفس تنگی دارم شبا ویارم ندارم

هیچی هم هوس نمیکنم بدبختم😭😭😭

سلام مامان نی نی کوشولوها.....من بهمنی ام ...حالتام بهتر شدن.البته حالت تهوع زیاد نداشتم شاید هفته ای دو بار اشتهامم زیاد بود بعد یکم کم شد الان خوبم از مرغ یکم بدم اومد ولی کم کم میخوردم تو ان تی گف نی نی ۹۰درصد پسره شماها چی گفتن جنسیت نی نیتونو؟؟؟

من مامان آذرم. حالم از خورشت سبزی بهم میخوره، مرغ، رب گوجه ،گوجه😖😖😖 انگار این ویار من خوب بشو نیست

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

فداتشم عزیزم خوبی خودت چه چیزایی بیشتر هوس داری والا منکه فقط نفس تنگی دارم شبا ویارم ندارم هیچی ...

خدانکنه خانوم گل آره ویارم دیوونم کرده تهوع شدید و کمر درد...خداروشکر ک تهوع نداری

من مامان آذرم. حالم از خورشت سبزی بهم میخوره، مرغ، رب گوجه ،گوجه😖😖😖 انگار این ویار من خوب بشو نیس ...

وای خداااا😍ان شا الله این دوران تموم میشه جزغلیامون میان بغلمون آروممون میکنن

اوخییی عزیزممم..منم خیلی ماست و پنیر میخورم و از گوشت و برنج متنفرممم.نی نیت خوبه؟دخمله یا پسل

من به طور فاجعه باری دوغ و ماست میخوردم عین ندیده ها  فدات عزیزم بچه م پسره و شکر خدا حالش خوبه

شما تعیین جنسیت نشدی فعلا؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
فداتشم عزیزم خوبی خودت چه چیزایی بیشتر هوس داری والا منکه فقط نفس تنگی دارم شبا ویارم ندارم هیچی ...

منم چیزی هوس نمیکنم یوقتا از بس شوهرم اصرار میکنه چی دوس داری یه چیزی الکی میگم ولی به معنای واقعی ویار خاصی ندارم....حاملگی اولم عاشق یخ خوردن و یخ در بهشت بودم همین

وای خداااا😍ان شا الله این دوران تموم میشه جزغلیامون میان بغلمون آروممون میکنن

خدا کنهههه. من که روز شماری میکنم😬😬😁تا الان که جزغالم کرده😢🙄

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤