2777
2789
عنوان

فرداتخمک کشی ودعواباشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 64 پست
ببخشید سخته ولی بچه نیار

به خودم میگم من که جوونیم رفت. و مهر همسر را درک نکردم،حداقل لذت مادر بودن رو تا بیش از این دیر نشده از خودم نگیرم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
شما ظاهرا هیچ عشقی از هم نمیگیرید اینطوری اگ باردار هم شدی بعد از زایمان از هم دورتر میشید و زندگی و ...

دقیقا درست میگی،از روز اول ازدواجمون اجباری بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دیشب. اما خیلی وقته حتی رختخوابش را جدا کرده چند ساله ‌ فقط روزهایی که باید نزدیکی داشته باشیم ط ...

قبلنم یه نفر تاپیک زده بود که شوهرش بچه دار نمیشه و رختخوابشو جدا کرده و از این حرفا. 

استارتر من فکر میکنم اینجور مردا احساس ضعف میکنن از اینکه نمیتونن بچه دار بشن و غرورشون از بین رفته. به نظرم باید باهاش یه جوری برخورد کنی و این اطمینانو بهش بدی که با وجود همه این مشکلات بهترین همسر دنیاست برای شما و تا ابد میتونید بهش تکیه کنید. 

مردا عاشق این هستن که از طرف زنشون مورد اطمینان قرار بگیرن. اگه یه مدت طوری رفتار کنی و حرف بزنی که برات تکیه گاه محکمیه و از این حرفا به نظرم می تونی غرور از دست رفتشو بهش برگردونی و کم کم مثل قبل به هم نزدیک بشید. 

قبلنم یه نفر تاپیک زده بود که شوهرش بچه دار نمیشه و رختخوابشو جدا کرده و از این حرفا.  استارتر ...

به نظرم حق با شما باشه. شوهرم شدیداً تحقیر شده از بچگیش. به خاطر ظاهر ریزجثه اش و اینکه نتونسته توی شغل دلخواه مشغول به کار بشه و اینکه برادر های کوچکش همه بچه دار شدن و اون شده

به خودم میگم من که جوونیم رفت. و مهر همسر را درک نکردم،حداقل لذت مادر بودن رو تا بیش از این دیر نشده ...

مطمئنی بعدا این بچه بهت نمیگه چرا منو به دنیا آوردی؟ فقط چون دوست داشتی مادر بشی؟

مشاور بیمه هستم (اصفهان)
مطمئنی بعدا این بچه بهت نمیگه چرا منو به دنیا آوردی؟ فقط چون دوست داشتی مادر بشی؟

دقیقاً به این هم فکر می کنم. خیلی عذاب میکشم نمیدونم باید چیکار کنم

قبلنم یه نفر تاپیک زده بود که شوهرش بچه دار نمیشه و رختخوابشو جدا کرده و از این حرفا.  استارتر ...

مسئله اینه ک همین اقایون اگ مشکل از خانوم باشه تا اخرعمر منت و سرکوفت میزنن ولی خودشون حاضر نیستن حتی ی قرص بخورن بخاطر بچه دارشدن همیشه همه بار رودوش زنه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

شوهر من فکر میکنه خدمت کردن همون محبت کردنه. یعنی اگر برام پول خرج میکنه یا منو میرسونه یا یخچال رو پر میکنه �گه این همه خدمت کردم اصلاً نمی فهمه که محبت‌کردن از خدمت کردن جداست

هر بار هم بهش میگم من خودم سر کارم و حقوق عالی نیازی به پول نداشتم که ازدواج کردم محبت مردانه میخواستم. اصلا محبت براش تعریف نشده ‌ فقط بلده مثل یک خدمتکار بدو بدو کنه

شوهر من فکر میکنه خدمت کردن همون محبت کردنه. یعنی اگر برام پول خرج میکنه یا منو میرسونه یا یخچال رو ...

این تفکر مشترک ۹۹درصد مرداس

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
دقیقاً به این هم فکر می کنم. خیلی عذاب میکشم نمیدونم باید چیکار کنم

بخدا نمیخوام ناراحتت کنم ببخشید

ولی دیدم بچه ای که به مامانش میگه مگه نمیدونستی شوهرت اینه، چرا منو به دنیا آوردی ؟

سعی کن اول شوهرت درست بشه

ببرش مشاوره

مشاور بیمه هستم (اصفهان)
بخدا نمیخوام ناراحتت کنم ببخشید ولی دیدم بچه ای که به مامانش میگه مگه نمیدونستی شوهرت اینه، چرا منو ...

خیلی رفتیم مشاوره. ببین در کل به جز بی محلی کردن اخلاق بدی نداره. فقط بلد نیست محبت کنه.هر وقت هم براش توضیح میدم که تو باید بیای توی رختخواب و حداقل این که کنارم باشی نمیفهمه. یا اینکه بهش میگم طی روز باید با هم تماس چشمی داشته باشیم. ایا لازم هست که دستم رو بگیری. مرتب تکرار میکنه که تو اگر میخواستی محبت رو ببینیی می دیدی... این همه خدمتت می کنم...

مثلاً دیشب اومد قبض آمپولها رو گرفت بهم داد و رفت بیرون بهش گفتم ۳ تا آمپول جدید دارم وایسا شاید حالم بد شد. رفتم دیدم نشسته توی ماشین. بهش گفتم میموندی پیشم ۲ دقیقه شاید لازم بود دستمو بگیری. گفت تو نمیبینی همین که رسوندمت تا اینجا اینها همه خدمت بود... بعد هم کلی داد و فریاد کردیم و من کلی گریه کردم. هیچ وقت با شنیدن صدای گریه نمیاد آرومم کنه. من هم مجبورم پناه ببرم به دوستام و فضای مجازی

مثلاً دیشب اومد قبض آمپولها رو گرفت بهم داد و رفت بیرون بهش گفتم ۳ تا آمپول جدید دارم وایسا شاید حال ...

نمیدونم چی بگم

نه که فکر کنی همه تو محبت شوهر غرق میشن ولی دیگه این همه بی تفاوتی ....

مشاور بیمه هستم (اصفهان)