2777
2789

لطفا نیاید بگید اعتقاد ندارم و اینا منم باورم نمیشد ولی مطمئن شدم

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

باطل کن 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باطل کن 

اره همینکارو میکنم ولی اخه چرا من اصلا سرم تو درس و کتاب خودمه با هیچ کسی هم کار ندارم

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
منم برا اون اینکارو میکنم

هر کاری میکنم نمیتونم اندازه اون عوضی باشم

نمیدونم

مامانم همیشه میگه وقتی میری حموم برپا دور تا دور خودت جیش کن تا اکه دعایی چیزی هست باطل بشه🤣🤣🤣🤣ولی من لامصب هم وارد حموم میشم وقت نمیمونه تا بچرخم🤣🤣🤣

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
اره همینکارو میکنم ولی اخه چرا من اصلا سرم تو درس و کتاب خودمه با هیچ کسی هم کار ندارم

انقد آدم پست زیاد شده 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

تصور کردم چجوری تو اون حالا میچرخی😅😅

من اصلا نمیتونم تصور کنم واسه خانوما که نمیشه  

چقدر رو اوردن به این کار .پناه برخدا

آره منم ی چند نمونشو دیدم چیبگم والا ترس از خدا ک نباشه آدم دست ب هرکاری میزنه

چقدر رو اوردن به این کار .پناه برخدا

بخدا اصلا باورم نمیشه.من همسن دخترشم الانم کنکوریم دوساله پامو از خونه بیرون نزاشتم همش درگیر درس و کتابمم باهاش کاری نداشتم اصلا