2777
2789
عنوان

دامادمون زنگ زده به مامانم هرچی دلش خواسته گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 53 پست
من اولین بار بود شما رو ریپلای میکردمفعلا شما ول کن نیستین وگرنه من که بعد کامنتم رفته بودماگه ریپلا ...

باشه😂الان دیگه ول کن 

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چرا خواهرت رفته ب نامزدش گفته فردا روز میزنه توسرش 

چکاریه اخه فکر میکنه شوهر میشه فرشته 

بنطرم این زندگی اصلا زندگی نمیشه 🤦🏻‍♀️

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

همین دیگه فقط گوه میخوره فقط گوهخودش هیچ غلطی برا خواهرم نمیکنه. نه چیزی براش میخره نه پولی بهش میده ...

عقدن؟

یعنی تو و خواهرت دعوا کردین باهم اره؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

چه خواهر احمقی داری ک حرفای تو خونه اتونو یا هر اتفاقی رو میره ب شوهرش میگه بعدا شوهرش همین حرفا رو میکوبونه تو سرش

واقعا احمقه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

خواهرت چند سالشه؟

چقدر بچه و خامه. 

چقدر رفتار و کاراش بچگونه س.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

واای بیشتر از ایت ابروی خودتون رو نبرین 

حالا میخوایین برین به خانوادشم بگین

خودتون کوچیک میشید

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بااین که ۳۰ سالشه و دیگه بچه نیست چقدر کم عقله ، همین شوهرش فردا روز تو زندگی تمام اینا رو به روش میاره

دستپاچه شون  کنین زودتر عروسی کنه بره  تاادم نشده دیگه اسم شو نیارید 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

اینقد اینا ادمای بی تربینبابام دسشب برا اینکه کریه نکنم میگفت ولشون کن اینا اصلا ارزش ندارن ما هیچی ...

بنظرم که دیگه این خواهرتو آدم حساب نکنین بهشم بگین ما نداریم چرا شوهرت مایه نمیزاره خیلی دوستت داره برات مطب بزنه کاری کنه شوهرش دنبال اینه که از شما بکنه و قطع ارتباط کنه خواهرت با شما فقط بچسبه به خانوادش خواهرت این وسط رفته کمبوداشو گفته اونم بل گرفته گفته چقدر خانوادت بدن و فلانن برو حقتو بگیر ازشون

بنظرم که دیگه این خواهرتو آدم حساب نکنین بهشم بگین ما نداریم چرا شوهرت مایه نمیزاره خیلی دوستت داره ...

ما باهاش حرف نمی‌زنیم

هرچی بگیم میره میذاره کف دست اون

وگرنه اره. خیلی عاشقته، جمعت کنه ببردت خونه خودت

سگ محلت کرده تاحالا ریده برات

نزدیک سه ساله عقدی

بااین که ۳۰ سالشه و دیگه بچه نیست چقدر کم عقله ، همین شوهرش فردا روز تو زندگی تمام اینا رو به روش می ...

خیلیییی عقلش کمه خیلیییییی

اصلا تو ی جنگ تمام عیاره تو ذهنش با ما

یهو ی جا مثل دیروز میریزه ش بیرون

واای بیشتر از ایت ابروی خودتون رو نبرین حالا میخوایین برین به خانوادشم بگینخودتون کوچیک میشید

خانوادشم ی ادمایین مثل خودش

مامان بزرگش خوبه. البته مامان بزرگه قطع رابطه کرده باهاشون