2777
2789
عنوان

با خواهر عفریتم چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 158 پست
اگه دیر جوابتونو دادم ببخشید دستام میلرزه میخوام برم بچه های خواهرمو اروم کنم

ای واااای چرا اینجوریه عزیزم حتما مشکلی داره از نظر روحی

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دیر جوابتونو دادم ببخشید دستام میلرزه میخوام برم بچه های خواهرمو اروم کنم

فکرش ازیجای مشغوله یچیزه مثه خوره تو وجودشه که باعت شده خیلی عصبی باشه

البته اگه این حالت ها رو کلا ازبچگی نداشته باشه هاا

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

تورو خدا اگه تجربه دارین کمکمون کنید اگه داداشام بفهمن خیلی بد میشه حتی شاید بکشنش شما نمیدونید چقدر این بیحیاس ادم یکار بدی میکنه بعدش پشیمون میشه این شیطانه نمیدونم چی بگم تا متوجه بشید توروخدا برامون دعا کنید دعا کنید سرعقل بیاد این دختر الان معلوم نیست کجا رفته مامانم اصلا نمیتونست نفس بکشه ولی رفت دنبالش 

یاحدا کاش ازیکی بترسه حداقل توهرخونه ای یه عفریته هس منم داداش بزرگم ازایناس

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
امان از این دهه هشتادیا. همشون همینجورن

این حرف درست نیست 

شاید دوره ی بعدی بلوغ داره طی میکنه 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

شما بگو چیکارش کردین که به این حد رسیده که عصبانی شده؟ دختر ۱۹سال حساسه اذبتش کردین که از خودش دفاع کرده

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗