2777
2789
عنوان

با خواهر عفریتم چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 158 پست

کسی که با مشت میزنه تو صورت دیگران نیاز به درمان روانپزشکی داره ، چرا نمیبریدش مشاوره ؟! 

ضمنا برادر غلط کرده بخواد به هر دلیلی سر خواهرشو ببره

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرف درست نیست  شاید دوره ی بعدی بلوغ داره طی میکنه

مگه هرکی سن بلوغه تا این حد بهم میریزه

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

وای چرا اینجوری میگی به خواهرت😶  خب بچه اس دست خودش نیست تو سن و سال بلوعه باید زیاد سربه سرش نذارین . حتما خیلی اذیتش کردین لج کرده  من خواهر همسنش دارم قشنگ درک میکنم خواهرتو لطفا هواشو داشته باشید اون الان از همه سنی بیشتر به خانواده نیاز داره کاری نکنید بره سمت دوستاش و به اونا بیشتر از شماها اعتماد داشته باشه

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
شما بگو چیکارش کردین که به این حد رسیده که عصبانی شده؟ دختر ۱۹سال حساسه اذبتش کردین که از خودش دفاع ...

بچه که نیس هر چه قدرم حساسش کنن بازم باید تحمل کنه پس فردا بره توجامعه مگه مردم مواظبن که این حساس نشه همه که قرار نیس باب میلش رفتار کنن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
شما بگو چیکارش کردین که به این حد رسیده که عصبانی شده؟ دختر ۱۹سال حساسه اذبتش کردین که از خودش دفاع ...

ما جرات داریم اذیتش کنیم؟ اون مارو بکشه هم ما چیزی نمیگیم ک یوقت خودکشی نکنه یوقت داداشام نفهمن یوقت از خونه فرار نکنه...

تورو خدا اگه تجربه دارین کمکمون کنید اگه داداشام بفهمن خیلی بد میشه حتی شاید بکشنش شما نمیدونید چقدر ...

بزار بزرگترها بزرگی کنن.به نظرم باید به داداشات بگی.دوتا چک که بخوره میشینه سرجاش.

به یه بهانه مثل رنگ پریدگی یا لاغری یا سرماخوردگی ببریدش دکتر و به دکتر از قبل بگید تا حتما براش ازمایش تیروید و کم خونی و کمبود ویتامین دی بنویسه و حتما خودتون برید روانشناس و از روانشناس کمک بگیرید

چرا باهاش چندماهه حرف نمیزنی؟

چراطرف اون نیستی ولی طرف بچه خواهرتی؟

حس میکنم اینقدرآدم حسابش نکردین و پسر رو بیشتردوست دارین عقده ای شده

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
وای چرا اینجوری میگی به خواهرت😶  خب بچه اس دست خودش نیست تو سن و سال بلوعه باید زیاد سربه سرش ...

این بچه نیس باید مثل یه بزرگسال باهاش رفتار بشه تا عاقلانه فکر کنه ادم که به هجده سال رسیده بچه نیس که پس فردااگه بره توجامعه اگه به رفتارِ کسی حساس شد باید با کفش بره تودماغش مگه؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم