2777
2789

ببین عین این اتفاق برای منم افتاده چند سال پیش، رمزشو حدسی زدم باز شد، انقدر لاس با دخترا توش بود، اشتباهی که کردم گوشیو گذاشتم سر جاش و به روش نیاوردم، بعدش هم دیگه نتونستم اثبات کنم چنین کاری کرده. برو بازش کن ببین روابط در چه حده، در حد رابطه ی جنسی یا در حد لاس، بعد یه تصمیم جدی بگیر، مثل من گوشی رو دستش نده که سر به نیست و حاشا کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این گوشی رو قایم کرده دیگه حتی اگه پیداشم نکنه چطور میخواد ب روت بیاره؟ تو از که چیزی خبر نداری 

بردار گوشی رو وقتی رفت سر کار ببر رمزشو برات باز کمن

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

الان بیدار بشه بره بیرون اگه سر بزنه به گوشیش متوجه میشه که نیست نمیدونم بعدش چیکار میکنه 

تو قایمش کن اون که نمیاد بگه گوشی کو؟ 

سیم کارتشو در بیار بنداز رو گوشیت ببین پین نمیخواد

تو نخ ما نباش گره میخوری

سیمشو بنداز رو گوشیت تل و وات نصب کن همه چیزش میاد بالا،شوهرت حرفی از گوشی زد اصلا ب روی خودت نیار بعید میدونم بهت بگه چون واسه خودش رد میشه اگرم گفت دست پیشو بگیر بگو کدوم گوشی گوشیه دیگه ای داری مگه،ازش طلبکار شو 

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
اگر زندگیتو دوست داری کنکاش نکن فقط نشونش بده بترسه متوجه بشه حواست هست  بعد ازینکه ببینی زندگ ...

نه من این اشتباه رو کردم. مردها پر رو تر از این حرفها هستن که درس عبرت بگیرن و حواسشونو جمع کنن، شوهر من وقتی دید هیچ اتفاقی براش نیفتاد و جیغ و داد و هوار هوار نشد این کارشو تا دو سال بعد ادامه داد یواشکی، اینجور مواقع اگه میخوای دوباره تکرار نکنن باید بزنی بترکونیش کاری کنی که به گریه و التماس بیفته. 

اگه نمیتونی ببری رمز بشکنن قایمشم نمیخوای کنی 

از تلگرام و واتساپ گوشی خودت لاگوت کن، سیم کارتشو بنداز روی گوشیت همه رو نصب کن دوباره سیمو بذار سر جاش

کار دیگه نمیشه باهاش کرد

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
الان بیدار بشه بره بیرون اگه سر بزنه به گوشیش متوجه میشه که نیست نمیدونم بعدش چیکار میکنه 

مگه گوشی مخفی نیس؟نمیاد ب تو بگه گوشی مخفی منو ندیدی که،یه جا قایم کن خودتم مثل همیشه باش تا بتونی بازش کنی

جون عزیزت جون بچت ارامش خودتو حفظ کن اگه از قبلم دیدی ازش برو یکم قران بخون اروم بشی اصلن جون بچت اصلن به روش نیار با پنبه سرشو ببر وقتی سر کار رفت یا دونستی صبح میره چند ساعت نیست برو ببر پیش یه ادم خدا شناس گوشی فروشی بگو مال شوهرمه کمک کنید بازش کنید ولی پاک نشه چیزی قبلش خط رو دربیاری ببریا حتمن یاده نره خطم بنداز رو گوشیت تا خوابه الان ببین چیزی بالا نمیاد تو گوشیت بعد حتمن خاموش کن و بعد ببر زندگی شوخی بردار نیست حق خودتو بچتو بگیر ازش ولی قبلش دو دوتا چهار تا کن و بهترین تصمیم❤

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

متوجه بشه گوشیش نیست باهزارتادوزوکلک سعی میکنه گوشی روبه هربهانه ای ازت بگیره ...چون هنوزمحتواتوی گوشی روندیدی .دعوامیشه آخرم دست روت بلندمیکنه ..همین الان بچه وگوشی وروبرداربروخونه مادرت هیچی هم بهش نگوبرورمزش وبازکن ببین چه خبره 

دخواست دوستی قبول نمیکنم چون نمیشه تشخیص داداینجاکی خانمِ وکی آقا....آقایونی که امضا منودیدین وفادارباشین به خانوماتون .اونی که  توسختی هاومشگلات کنارتون میمونه همون خانم تونه نه کسی دیگه... پس به فکر خوشبختی خانومت باش نه دوستی بازن ها ..

جلوخودش گوشی روروکنی خودتون دونفرباشین گوشی وازت میگیره ودستت به هیچ جایی بندنیست 

دخواست دوستی قبول نمیکنم چون نمیشه تشخیص داداینجاکی خانمِ وکی آقا....آقایونی که امضا منودیدین وفادارباشین به خانوماتون .اونی که  توسختی هاومشگلات کنارتون میمونه همون خانم تونه نه کسی دیگه... پس به فکر خوشبختی خانومت باش نه دوستی بازن ها ..

https://rubika.ir/talapto