2777
2789
نتیجه ظاهرا این شد که میخواست باهاش کار کنه چون من مخالف بودم بهم نگفته بود. معلومم نشد تو گوشی چی ب ...

خب الان اون گوشی کجاس بگو خودت بازش کن باهم ببینیم توش چ خبره

تو نخ ما نباش گره میخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برد داد به زنه گفت مال اون بود. گفتم گفت چون تجسس کردی نشونت نمیدم. تاپیکارو نخوندی ؟ 

تازه رفتم خوندم ندیده بودمشون 

عجب پس یه که که ای لا کوکو کرده، عوضی😒

تو نخ ما نباش گره میخوری

[QUOTE=148992869]تازه رفتم خوندم ندیده بودمشون  عجب پس یه که که ای لا کوکو کرده، عوضی😒[/QUOTخی 😑اعتماد مثل کاغذیه که اگه مچاله شد هیچوقت صاف نمیشه. دل منم باهاش هیچوقت صاف نمیشه بعید میدونم آدم شه. ولی کوچکترین خطا یا بداخلاقی ازش ببینم دیگه آدم سابق نخواهم بود بخششی درکار نیست.

[QUOTE=148992869]تازه رفتم خوندم ندیده بودمشون  عجب پس یه که که ای لا کوکو کرده، عوضی😒[/QUOTخی ...

دوست عزیز الان خوندم که چه اتفاقاتی افتاد 

کاش جلوی پدر مادرش ابروشو نبرده بودین مخصوصا که مدرکی الان تو دستتون نیست 

همیشه وقتی ابرو بره دیگه حیایی هم نمیمونه و داستان بزرگ تر میشه میدونم عصبانی بودین 

اگر امکانش هست یک مشاوره ی تلفنی پیداکنین که بهتر راهنماییتون کنن 

اما به نظر من اگر قرار بر صحبت با اون خانوم باشه جلوی اینه تنها بدون حضور کودکتون با خودتون تمرین کنین که چی میخواین بگین و محکم و قاطع صحبت کنین و ترجیحا کوتاه که فقط بترسه بره دنبال کارش 

گاهی گذشت کردن و چشم پوشی بهتره وگرنه آدم بخواد همه چیز و ببینه و بشنوه همیشه باید درگیر باشه 

متاسفانه خانوم‌ها خودشون به همجنسشون رحم نمیکنن وگرنه یک زن غریب غلط کرده خواسته یک مرد متاهل براش کار کنه و ازین حرفهای الکی 

به همسرتون بگید برا زندگیم و آینده ی زندگیم تلاش کردم و بخاطر کودکم ایندفعه ندید گرفتم و مبنا رو بر صحت حرفهات گذاشتم و دیگه اسم مهریه و زندان نیارید بهتره 

از گفتن خودمو میکشم همسرتون هم ضعف نشون ندید نه تحریکش کنید نه بترسید بگید از ضعف و ندونم کاریته که میگی خودکشی می‌کنم و باید جبران این استرس رو که خیلی عواقب روحی و‌حتی جسمی برام داره ،بکنی 

یک مدت کوتاه هم کم محلی کنید اما تا میتونید به خودتون برسید و‌کم نذارید