2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 143028 بازدید | 738 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غرورت رو حفظ کن و براش غذا درست نکن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
پس محل ندهانگار که پیام نخوندی اصلااگر نمیخوای برگردی بی توجه باشاگر مرد خوبی بود یا باهم اوکی بودید ...

اره واقعا 

نه توجه نکردم فقط یه لحظه دلم سوخت 

گفتم بیام اینجام بپرسم

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

عزیزم باید خودت تصمیم بگیری ما که تو شرایط شما نیستیم خودت بسنج مثلا من باشم نمیکنم چون از غذاهام معمولا ایراد میگیره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
من بودم دلم میسوخت چون احتمالا فردا منتظر باشه انوقت چشمش میمونه 🥺🥺🥺🥺

بدرک که چشمش میمونه یه عمر زندگی قدر ندونست حالا پای شکمش اومده وسط میخواد قدر بدونه؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت