2777
2789

و این باعث میشه دلم بگیره

هی میگن با این خونه و ماشین و رشته

چرا اومدی سر اینکار

و من هربار میشکنم

الان نباید ایران باشم، نباید وضعم این باشه:(

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافه

خوب شغلتو عوض کن ب زندگیت بخوره

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خوب شغلتو عوض کن ب زندگیت بخوره

چون حالم یه مدت طولانی خیلی بد بود از دانشگاه مرخصی گرفتم

رفتم یه کار دیگه که به مرور برگردم به زندگی

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

رشتت چی بوده مگه

آدما کلا میخوان با آدم حس ناکافی بودن بدن 

من تا یک ماه پیش کارم شیفتی بود میگفن حقت اینه کارت اداری باشه و چرا میری و ...

الان اداری میگن حیف چرا کارتو عوض کردی حیف بود اون شیفتی بود و آف داشت و...

چون حالم یه مدت طولانی خیلی بد بود از دانشگاه مرخصی گرفتمرفتم یه کار دیگه که به مرور برگردم به زندگی

آدما از زندگی و حال تو چیزی نمی‌دونن

پس نظرشون اهمیتی نداره

دلیلی نداره بشکنی 

چون حالم یه مدت طولانی خیلی بد بود از دانشگاه مرخصی گرفتمرفتم یه کار دیگه که به مرور برگردم به زندگی

پس کاری کن ک باهاش خوشی ول کن حرف بقیه رو 

نزار روت تاثیر بزاره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

هرچیزی که حالتو خوب میکن برو دنبال همون 

مگه کافه چ مشکلی داره ؟ 

اصلا به کسی اجازه نده راجب چیزی که خودت انتخاب کردی نظر بدن دهن مردم تو هر شرایطی باز  

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر