2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابنابرحکمت خودش به انسانهاروزی میده برای بعضیازیادبرای بعضیاکم شایدبخاطرآزمایش وامتحان

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

خدابنابرحکمت خودش به انسانهاروزی میده برای بعضیازیادبرای بعضیاکم شایدبخاطرآزمایش وامتحان

موافقم ولی خود آدم هم میتونه با یه سری کارها مثل بعضی دعا ها استغفار و کارهایی مثل اصراف نکردن و شکر گذاری و صله رحم تو رزق و روزی اثر بذاره.

نمیدونم

توی قرانم اومده

به هرکی هرچقدر که بخوایم میدیم

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

آره واقعا نمیدونم بر چه اساسی ولی واقعیه 

برادرم اینجوریه هر جا میاره خیر دنیا رو سرش می‌ریزه ماشاالله 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
موافقم ولی خود آدم هم میتونه با یه سری کارها مثل بعضی دعا ها استغفار و کارهایی مثل اصراف نکردن و شکر ...

آره دقیقا

مثلاذکرسبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم استغفرالله بین نافله وفرض صبح بگیم خیلی موثره 

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺