2777
2789
اینا که گفتی مادرشوهرم ودختراشن.😢😢😢مادر ندارم.

روح مادرت شاد،،،،بخدا خوبه عروس نداریم وعلا از دست مامانم دیوونه میشد

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا آدم میمونه چی بگه😞ما هم یه آشنا داریم با یکی از دختراش خوبه ولی با بقیه دختراش نه..مثلا اون دختره میاد چند روز میمونه و خودش و بچه هاش بریز بپاش میکنن خم به ابرو نمیاره ولی کافیه یکی دیگه از دختراش بیاد بمونه همش اخم و تخم میکنه برا همینم اون بیچاره ها زیاد نمیرن خونش

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

واقعا دست بالای دست بسیاره

تایپیک زدی خیلی تنهام!

پس من چی بگم!!واسه یه نامرتب بودن اتاقم مامانم آقم کرده

خودم کار میکنم با حقوق ۳۰۰ تومن خرج خودمو میدم 

باز گفته اگه وسیله هات نامرتب باشه از غذا خبری نیست!

خاک برسر دولت ک با این گرونی سفره مردمو کوچیک کرده

به نظرم برو خداتو شکر کن حداقل شوهر داری ،بچه داری یه سقف مستقل از خانواده بالا سرته

ببخشیدا ...لقشون.دیگه پاتم نزار تا دلشون تنگ شه 

بعضیا بویی از محبت نبردن

شوهرمم همین گفت ولی نیاوردم،،،،اصلا بس ناراحت بودم دیگه یادم به لواشک ها نبود،،،واگذارشون کردم بخدا

من درکت میکنم چون خودمم الان تو همین شرایطم من از الان برنامه ریزی کردم واسه عید نوروز هم نرم تا تیر آخرمو بهشون بزنم فک نکنن من میرم منت کشی حرصشونو بالا میارم

واقعا انگار خانوادا ندارم خانواده ی که تا یه کار برا ادم میکنن کلی منت میزارن نخواستم احساس میکنم تو یه شهر غریبم یا بچه پرورشگاه اتفاقا بیشتر چسبیدم به زندگی  

منو روانی کرده بودن توقع نظافت خونشونم که داشتن با من بود وظیفه محسوب میشد برا من چون اینا کمک پولی میکردن وهرموقع زنگ میزدن باید آماده باش بودم اس وپاسم کرده بود چه بهتر قهر منکه بخدا یه درصدم ناراحت نیستم فقط دلم برا بابام بعضی وقتا تنگ میشه که میگم اونم عقل داره میتونست بزنگه به من ببینه چی شده ن اینکه حرف مامانم گوش شده منکه از مامانم متنفرم

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
از وقتی خاعره شوهر دادن اصلا ما را تحویل نمیگیرن،،،بخدا اون می ره دست به هیچی نمی ذاره،،،فقط دور بچه ...

اشکال نداره دورت بگردم دیگه هرچقدربه خاطررفتاراشتباه اوناغصه خوردی بسه توم براخمدت شخصیت داری کناردختروشوهرت شادزندگی کن درسته یه وقتاییم دلت واسشون تنگ میشه ولی همیشه همه ی پدرومادراخواهروبرادراخوب نیستن گاهی وقتااونام یه ضربه هایی میزنن ولی توبه دل نگیرنذارکینه بشه بالاخره خانوادتن بعضی وقتایه همسایه ویه دوست خوب ازهزارتاخواهرتنی بهترمیشه

‌‌‌‌‌ܝ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ܦ۬ࡅ࡙ܦ߳ ࡅ߲ܨ ࡏܠࡏ ‌ܢ̇ܥ‌ߊ‌‌رࡅ࡙ܡܢ

ب نظرم یه جای کار میلنگه🤔شاید خواهرت بینتونو خراب میکنه.خیلی سال پیش وقتی من بچه بودم همین اتفاق واسه مامانم افتاد بعد فهمیدیم خالم پشت سر مامانم کلی بد و بیراه میگفته و الکی چرت و پرت میگفته و باعث شد مامان بزرگ و بابابزرگم مامانمو نفرین کنن اونموقع من ۶سالم بود.مامان منم تا چندسال باهاشون قطع رابطه کرد بعد چندسال که آشتی کردن فهمیدن خالم مقصر بوده.مامانم ده سال با خالم قهر بود تا اینکه خالم با شوهرش دعوا کرد جایی نداشت بره مامانم زنگش زد که بیاد خونه ما و آشتی کردن.الان همدیگرو خیلی دوس دارن.البته خالم یه سری اخلاقا داره که کلا رو مخه توقعش خییییلی بالاس

خودت باش،مثه بقیه زیاده...🌗✨
دیگه بابات هیچی نگفت؟ 

نه اون فقط میخا صلح و صفا باشه،،،ولی اصلا تا حالا نگفته  غذات بگیر دستت بیار،،،،تازه همش میگه این مرغ ای گوشت برنج هرچی دلتون میخواد خودتون بیاین درست کنید،،،،مامانم خیلی گدا وخسیسه

نرو خونشون ببین کی بهت زنگ میزنن که حالتو بپرسن یه ماه دیگه دوماه دیگه ...!

منکه دوماه قهرم هیچ حبری ازشون نیس حتی عید نوروزم نمیخوام برم که ضایشون کنم که شماهم برامن مهم نیستید

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
از وقتی خاعره شوهر دادن اصلا ما را تحویل نمیگیرن،،،بخدا اون می ره دست به هیچی نمی ذاره،،،فقط دور بچه ...

عزیزم غصه نخور فقط شما نیستی منم الان سه ساله با خانوتده ام قهرم ببین چیکار کردن که سه ساله نمیخوام ببینمشون!

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.
روح مادرت شاد،،،،بخدا خوبه عروس نداریم وعلا از دست مامانم دیوونه میشد

مادرشوهر من بده دختراشم بدتر از خودش.سلامتیمو ازم گرفتن.خدا نیامرزدشون.سر خودشون بیاره.

ان شاگالله شما هم زندگی خوب وارامی داشته باشین.به فکر خودتو زندگیتو دخترت باش وغصه نخور.مادر وخواهرتن مادرشوهرت و...نیستن که.

گاهی پیش میاد دیگه، مامانا رد میدن، ولش کن غصه نخور،نرو دیگه یا حداقل بدون دعوت نرو، دعوتم کردن برا ...

اصلا تا الان دعوت نکرده  کرونا نبود بخاطر مدرسه دخترم ده پانزده روزی یه بار میرفتم درحد یک ساعت،،،اگر م شوهرم باهم بود که اصلا تعارف نمی زد،،،اون از خداشه کسی نره بخوره ،،،،ولی خواهرم که می ره شوهرش نباشه سهم اونم میبره