2777
2789
عنوان

تلنگر بهم خورد

92 بازدید | 13 پست

مامانم امروز گفت چرا حالت خوب نیست پول قد خودت داری زیبایی داری درست رو داری میخونی 

دیدم راست میگه از دور ظاهر زندگیم خوبه ولی از زمستون ۹۸ به بعد دیگه هیچ وقت حال دلم خوب نشد یک دختر با روح سالم بی هیچ دلیلی اونجا جا موند الان انگار دست و پا میزنم که زندگی رو بتونم تحمل کنم ولی لذت نمیبرم هعی 

چیمیشد حال خوبم تمرکزم انگیزه و اراده م برگرده 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

شاغلی؟

آره

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده حالت از حال شاد به حالت .... رسید

کاش میدونستم واقعا نمیدونم طی یک هفته کم کم شروع شد و هر روز بدتر شدم اتفاق خاصی هم برام نیوفتاده بود

شغلت چیهخب باید از زندگی لذت ببری متاسفانه بعضی از آدم ها هیچ وقت قدر چیز هایی که دارن رو نمی‌دونن و ...

پیراپزشکم 

آره شاید چون آرزوهام بزرگ تر بود الان راضی نیستم رضایت از زندگی و حال خوب بی نظیره که من ندارم 

کاش میدونستم واقعا نمیدونم طی یک هفته کم کم شروع شد و هر روز بدتر شدم اتفاق خاصی هم برام نیوفتاده بو ...

لباس های خودت را به کسی ندادی 

وقتی نبودی کسی خونتون نیومد 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

لباس های خودت را به کسی ندادی وقتی نبودی کسی خونتون نیومد

نمیدونم یادم نیست شاید 

نمیدونم یادم نیست شاید

شاغلی و دارای منبع درآمد هستی 

ابا خودت یا اعضای خانواده ات 

اوایل ماه 

بیمار می شوند یا یکی از وسایل خانه شما شروع به سوختن می‌کنند و یا ...

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

پیرا پزشکی خوندی؟ خب چ رشته ای

پرستاری