2777
2789
عنوان

خانومایی که لیزر موی زائد انجام دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 85 پست
همه ازمایشارو قبل اینکه لیزر انجام بدم دادم فقط کم کاری تیروئید داشتم ک نرمال شد . مشکل دیگه ای نداش ...

خب خداروشکر..

پس باید حوصله کنید،بعضیا سریع ریشه موهاشون میسوزه و راحت میشن بعضیام دیرتر..

موهای صورت نسبت به بقیه بدن دیرترازبین میرن

چرا لیزر خیلی ضررم داره اشعه ش خیلی بده چرا بیخودی بره اونم دختر به سن بلوغ ، کسایی که صورتشون پر مو ...

دقیق مطمئنی ممکنه رو تخمدان و این چیزا تاثیر بزاره؟

زیر بغل چی بنظرت؟

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حتما باید آزمایش هورمونی بدین معمولا بعد از ۶ جلسه اگر بی نتیجه باشه میفرستنتون آزمایص به خصوص م ...

الان صورتم پره .همش ژیلت میزنم فرداش دوباره تیز تیز درمیان. اینسری برم با دکتر صحبت کنم؟ 

برای کل بدن تقریبا چقدر میدین؟من یه جا پرسیدم میگه ۴۵۰ نمیدونم خوبه یا نه 

خیلی خوب میگه اینجا میگه ۶۰۰

البته من فقط بیکینی لاین زیر بغل میرم چون جاهای دیگه مو نداره بدنم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

نمیدونم ولی من بیکینی و زیر بغل رفتم راضی ام

میخواستم پاهامو دستمو انجام بدم گفت نه زیاد میشه فقط موهای ضخیم رو انجام بده حتی سیبیلامم لیزر نکرد 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
الان صورتم پره .همش ژیلت میزنم فرداش دوباره تیز تیز درمیان. اینسری برم با دکتر صحبت کنم؟ 

حتما صحبت کن و پیگیری کن 

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
چه قرصی؟ تو اقدامم آخه

من صورتم پرمویی شدید داشت دکتر برام اسپینولاکتون نوشت که رشد موهارو کم میکنه و موهارو نازک میکنه بخاطر تنبلی تخمدانم قرص ال دی میخورم اینارو میخوردم از همون جلسه ی اول که رفتم لیزر نصفش دیگه در نیومد تا جلسه ی پنجم کلا تموم شد موهای ضخیم

دوستان برای دختر ضرر نداره و باعث نازایی نمیشه هم توی کشور و هم خارج کشور تحقیقات زیادی انجام شده به هیچ عنوان باعث نازایی نمیشه و اینکه چه مادرای خوبی که از الان بفکر بچه هاتونید آفرین 😊

حواسم بهتون هست مثل عکس پروفایلم....  
واقعا چه لزومی داره دختر بچه رو لیز می کنین از الان ببره جلو دکتر باز کنه که مو زاید نداشته باشه😒 ...

این فکرا دیگه قدیمی شده بخدا منم عین شمام اما بچهای ما نسل جدیدن باید باروزگار پیش رفت.

بعدم بهتره که هر دیقه تو حموم با خودش کلنجار بره واس اصلاح کردن خودش.

دقیق مطمئنی ممکنه رو تخمدان و این چیزا تاثیر بزاره؟ زیر بغل چی بنظرت؟

نه عزیزم من میخوام برم از دکترم خانم شادانلو پرسیدم گفت عمق اشعه لیزرش فقط به فولیکول مو میرسه و به تخمدان و عروق‌ و اینا اصلا نمیرسه 

وگرنه مثل خیلی چیزای دیگه اینم بعد این همه سال جمعش میکردن دیگه

این فکرا دیگه قدیمی شده بخدا منم عین شمام اما بچهای ما نسل جدیدن باید باروزگار پیش رفت. بعدم بهتره ...

به نظرم بزارید کمی بزرگتر شه بعد آخه همین سن که میگید کوچیکه

بازم شما بهتر صلاح می دونید

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
دقیق مطمئنی ممکنه رو تخمدان و این چیزا تاثیر بزاره؟ زیر بغل چی بنظرت؟

زیربغل فک نکنم موردی داشته باشه ولی شنیدم کسایی که واسه ب ی ک ی نی میرن و اونجارو لیزر میکنن نازایی میاره، لیزر واسه ادم بزرگ بد نیست ولی نه دیگه واسه دختری که به سن بلوغ رسیده

دوستان برای دختر ضرر نداره و باعث نازایی نمیشه هم توی کشور و هم خارج کشور تحقیقات زیادی انجام شده به ...

خخخ مرسی بازم از دکتر میپرسم.بخدا خودم با عذاب تو بچگی میزدم موهامو خون میومد اذیت میشدم.نصفش میموند.

بنظر منم لطفه در حقشون البته اگر ضرر نداشته باشه.