2777
2789
عنوان

خانومایی که لیزر موی زائد انجام دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 85 پست

شما حتما باید آزمایش هورمونی بدین معمولا بعد از ۶ جلسه اگر بی نتیجه باشه میفرستنتون آزمایص به خصوص موهای ۱ورت و زیر چونه که فقط ناشی از بالانس نبودن هورمون هاس

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستگاهشون هم پیشرفته هست. الکساندرایت سایناشور آمریکاس

باید قبلش تست تیروئید و تست های هورمونی بدید که اگه خدایی نکرده مشکل هورمونی ندارید بالیزر رفع کنید،وگرنه لیزر نمیتونه کامل از بین ببره 

من ۴ جلسه تا الان با سایناشور آپوجی پلاس رفتم البته برای بدن نه ۱ورت تقریبا ۹ درصد موها از بین رفتن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
منم برای خودمو دختر میخوام برم.بیکینی و زیر بغل. دختر۱۱سالشه میخام تا در نیومده بدم براش بزنن. جلس ...

بنطرتون برای دخترها ضرری نداره؟

منم دوست دارم بعدا دخترمو که به بلوغ رسید ببرم لیرز کنه

دیگه فکر نکنم کم شه اگه میخواست تموش شه تا الان شده بود  جلساتش معمولا ۸ جلسه اس

اره ب منم گفتن نهایتا ۷جلسه ولی دکتر گفت موهات ضخیمه ۱۰ جلسه بیا . حالا من بیشترم رفتم

فکر نکنم خوب باشه میگن ضرر داره شاید باعث نازایی شه البته فقط شنیدم 

وای خدایی؟

خیلی بدشد چون حیفه الان تا ترگل ورگله نزارم در بیاد بهتره.

به دکتر متخصص زنانم میگم اینبار.ببینم چی میگه.

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤
باید قبلش تست تیروئید و تست های هورمونی بدید که اگه خدایی نکرده مشکل هورمونی ندارید بالیزر رفع کنید، ...

همه ازمایشارو قبل اینکه لیزر انجام بدم دادم فقط کم کاری تیروئید داشتم ک نرمال شد . مشکل دیگه ای نداشتم

من ۴ جلسه تا الان با سایناشور آپوجی پلاس رفتم البته برای بدن نه ۱ورت تقریبا ۹ درصد موها از بین رفتن

برای کل بدن تقریبا چقدر میدین؟من یه جا پرسیدم میگه ۴۵۰ نمیدونم خوبه یا نه 

بنطرتون برای دخترها ضرری نداره؟ منم دوست دارم بعدا دخترمو که به بلوغ رسید ببرم لیرز کنه

نمیدونم دقیقا میرم متخصص میپرسم ازش.گناه دارن همش ژیلت و اسپری بزنن

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤
بنطرتون برای دخترها ضرری نداره؟ منم دوست دارم بعدا دخترمو که به بلوغ رسید ببرم لیرز کنه

چرا لیزر خیلی ضررم داره اشعه ش خیلی بده چرا بیخودی بره اونم دختر به سن بلوغ ، کسایی که صورتشون پر مو هستش و خیلی زشته از اجبار میرن مثل خودم 😊

واقعا چه لزومی داره دختر بچه رو لیز می کنین

از الان ببره جلو دکتر باز کنه که مو زاید نداشته باشه😒

فک نکنم کار خوبی باشه

به خدا من برا یه معاینه میمیرم و زنده میشم از خجالت

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است