2777
2789

از عروسی ام۴ الی ۵ سال میگذره 

و طبقه بالای خانواده زندگی کردیم

دوتامون کار کردیم برای اینکه شاید روزی بتونیم صاحبخونه شیم

و الان اندازه یه زمین توی همین محله مادرم اینا تونستیم جمع کنیم

بنظر شما توی همین محله نزدیک ۳ میلیارد هزینه کنم

یا یه منطقه دیگه که حدود نیم ساعت از مرکز شهر فاصله داره و موقعیتش هم با این زمین یکیه ولی ۷۰۰ میلیون کمتره

تنها دلیل اینجا همسرم دوست داره اینه که نزدیک مرکز شهره حدودا ۱۰ دقیقه فاصلع داره و من از‌بچگی اینجا بزرگ شدم میگه اگه بری جایی که توش زندگی نکردی زود پشیمون میشی 

نظر شما چیه 

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول برای ساختش دارید؟ اگه میتونید جور کنید که همین ۳ میلیاردیه رو بخرید به سلیقه خودتون جای خوب بسازید اگه نه اون زمینو بگیرید ساختشو شروع کنید بعد بفروشید بیاید مرکز شهر یه جای سال ساخت بالاتر یا کوچیکتر بخرید 

به نظر منم اگه میتونی یه جای خوب بخر و بعد کمکم پول جمع شدنش میرسه

پولمون به منطقه خوب نمیرسع این‌جایی هم میگم نسبتا جای پایینی حساب میشه 

ولی به هر حال ممنونم‌از نظرتون

پول برای ساختش دارید؟ اگه میتونید جور کنید که همین ۳ میلیاردیه رو بخرید به سلیقه خودتون جای خوب بساز ...

نه با خرید این زمین توی محله خودمون کاملا صفر میشیم 🥲

الان زمین بگیرید باید خورد خورد بسازینش میدونین؟

با این قیمت مصالح و اینا 

بنظر من همین سه میلیارد رو بده زمین نزدیک مرکز شهر 

دیگه آدم بخواد هزینه کنه یجای درست هزینه میکنه ک پشیمون نشه

قطعا دورتر چون هم بیشتر حق دوری و مستقل بودن دارید هم خیلی چیزای دیگه که بعدا می‌فهمیش

میشه بگید چیزای دیگه چی آن چون من تجربه اشو نداشتم واقعا نمیدونم نزدیک بودن یا دور بودن چه تفاوت هایی داره

پولمون به منطقه خوب نمیرسع این‌جایی هم میگم نسبتا جای پایینی حساب میشه ولی به هر حال ممنونم‌از نظرتو ...

منظورم همین منطقه کارتون بود چون ده دقیقه خیلی بهتر از نیم ساعته و شما میتوانید راحت تر پیشرفت کنید ولی اگه برید اون منطقه با هفتصد ملیون که نمی‌توانید خونتونو تکمیل کنید هیچ بازم باید تلاش کنید تا خونه تکمیل شه و باز بعدش تلاش تا خودتون یکم ببرید بالا تر

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
الان زمین بگیرید باید خورد خورد بسازینش میدونین؟با این قیمت مصالح و اینا بنظر من همین سه میلیارد رو ...

آره ما اگه ۳ تومنو بدیم دقیقا تا دو سال نمی‌تونیم بهش دست بزنیم برای ساختن

و توی استان ما زمین خیلی گرونه این زمین ۳ تومنی جای نسبتا پایینی هست فقط تنها مذیتش اینه فاصله طولانی با  مرکز شهر نداره