2777
2789
اگه احضاریه بیاد خونه نباشه خودت باید تحویل بگیری 

گلی الان احضاریه نمیاد‌ شما سامانه ثنا ثبت نام میکنی شماره تلفن اون‌ آقا رو میدی احضاریه پیامک میشه روی گوشی اول برو شورای حل اختلاف شهرتون‌ قسمت نفقه و مهریه اونجا‌ راهنمایی میشی چکار کنی عزیزم موفق باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ازشون نگذره ، خونه و ماشینش قولنامست سند اصلی هنوز به نام نیومده ،میترسم بکنه به نامش بعد بگه من ...

اگر مهریه ات عندالمطالبه باشه تفاوتی نداره همسرت توان مالی داره یا نه. در هر حال باید بده

فقط مهریه کفایت میکنه بعدش خود شوهرت برای طلاق اقدام میکنه. فقط جلو قاضی خانواده باید بگی من مهریه ...

آخه بگم دوسش دارم پررو نمیشه باز ادامه بده به کاراش ؟ دیگه نمیتونم باهاش زندگی کنم دروغ هاش همش جلو چشممه، از خودمم بدم میاد این مدت فریب خوردم 

شما اگه همسرتو و زندگیتو دوست داری اصلا کنجکاو نشو چون خیلی اذیت میشی باید نبینی چشاتو ببندی

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

بخوای برای مهریتم اقدام کنی من دوستم داره جدا میشه مهریه شو ۳ ساله گذاشته اجرا اما دادخواست طلاق هم نداده یعنی تا الان فقط ۵ تا سکه تونسته بگیره اونم با کلی داستان به این راحتیا مهریه نمیدن 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

ولی اگه همسرت الان چیزی به نام داره بهش نگو و بری اقدام کنی باید حالا از چیزی که داره حالا بزنه به نامت ولی اگه نداشته باشه الان سکه شده ۱۱ تومن بیاد بگه ندارم ۶ ماه یه ربع سکه بهت میدن ولی اگه به نام چیزی داشته باشه سریع باید به نام بزنه 

شما اگه همسرتو و زندگیتو دوست داری اصلا کنجکاو نشو چون خیلی اذیت میشی باید نبینی چشاتو ببندی

بداخلاق و وسواسی و بددهنه بدترم شده تازگیا همش فحش میده راه و بیراه. همش میره بیرون میپرسم کجا میری جواب نمیده ، کجا بودی میگه بیرون. ازش خسته شدم دیگه بریدم فقط انتظار کلفتی و بشور بساب و غذاهای آنچنانی داره ازم بدون ذره ای تشکر و محبت.

ولی اگه همسرت الان چیزی به نام داره بهش نگو و بری اقدام کنی باید حالا از چیزی که داره حالا بزنه به ن ...

خونه به اسم خودشه ولی قولنامست ، سند اصلی به اسم یکی دیگس رهن بانکه. ماشینم همینطور۱ هنوز چک داره دست صاحبش به نام نزده سندشو.

بداخلاق و وسواسی و بددهنه بدترم شده تازگیا همش فحش میده راه و بیراه. همش میره بیرون میپرسم کجا میری ...

بهت حق میدم اما ته دلت چی میگه 

دوستان عزیزم ممنونم از راهنمایی هاتون. سردرد شدید دارم شاید بتونم کمی بخوابم. فردا صبح بازم از کمکتون استفاده میکنم. خدا پشت و پناهتون. ایشالا هیچوقت همچین مشکلاتی براتون پیش نیاد. برام دعا کنید خواهش میکنم🙏❤️

خونه به اسم خودشه ولی قولنامست ، سند اصلی به اسم یکی دیگس رهن بانکه. ماشینم همینطور۱ هنوز چک داره دس ...

من در حد قولنامه اطلاعات ندارم برو مرجع قضایی اونجا قشنگ راهنماییت میکنن ، چون میدونم تا اونجایی که اگه بنام خودش باشه میدونم سریع میتونی مهریتو بگیری اما اگه چیزی بنام نداشته باشه به این راحتیا مهریه نمیتونی بگیری چون میگه ندارم و برات قسط بندیش میکنن