گلی الان احضاریه نمیاد شما سامانه ثنا ثبت نام میکنی شماره تلفن اون آقا رو میدی احضاریه پیامک میشه روی گوشی اول برو شورای حل اختلاف شهرتون قسمت نفقه و مهریه اونجا راهنمایی میشی چکار کنی عزیزم موفق باشی
بخوای برای مهریتم اقدام کنی من دوستم داره جدا میشه مهریه شو ۳ ساله گذاشته اجرا اما دادخواست طلاق هم نداده یعنی تا الان فقط ۵ تا سکه تونسته بگیره اونم با کلی داستان به این راحتیا مهریه نمیدن
زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
ولی اگه همسرت الان چیزی به نام داره بهش نگو و بری اقدام کنی باید حالا از چیزی که داره حالا بزنه به نامت ولی اگه نداشته باشه الان سکه شده ۱۱ تومن بیاد بگه ندارم ۶ ماه یه ربع سکه بهت میدن ولی اگه به نام چیزی داشته باشه سریع باید به نام بزنه
زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
شما اگه همسرتو و زندگیتو دوست داری اصلا کنجکاو نشو چون خیلی اذیت میشی باید نبینی چشاتو ببندی
بداخلاق و وسواسی و بددهنه بدترم شده تازگیا همش فحش میده راه و بیراه. همش میره بیرون میپرسم کجا میری جواب نمیده ، کجا بودی میگه بیرون. ازش خسته شدم دیگه بریدم فقط انتظار کلفتی و بشور بساب و غذاهای آنچنانی داره ازم بدون ذره ای تشکر و محبت.
خونه به اسم خودشه ولی قولنامست ، سند اصلی به اسم یکی دیگس رهن بانکه. ماشینم همینطور۱ هنوز چک داره دس ...
من در حد قولنامه اطلاعات ندارم برو مرجع قضایی اونجا قشنگ راهنماییت میکنن ، چون میدونم تا اونجایی که اگه بنام خودش باشه میدونم سریع میتونی مهریتو بگیری اما اگه چیزی بنام نداشته باشه به این راحتیا مهریه نمیتونی بگیری چون میگه ندارم و برات قسط بندیش میکنن