2777
2789
عنوان

حاجت دارا جا نمونین

5674 بازدید | 592 پست

دوستان من ٣بار عروسیم عقب افتاد و خیلی اذیت میشدم تا اینکه اومدم نی نی سایت و چهل نفر شدیم و چله حدیث کسا گذاشتیم خداروشکر به بهترین شکل برگزار شد 

خیلی اذیت شدم تا ۴٠ نفر جمع شدن برا همین با خودم گفتم دیگه این کارو نمیکنم ولی از اونجایی که باز یه مشکل برام پیش اومده که فقط معجزه میخواد تصمیم گرفتم باز بزارم 

هرروز به نیت یک نفر می‌خونیم 

اگه مایلید شرکت کنین اسمتونو فقط بنویسین هروقت ۴٠ نفر شدیم خودم صداتون میزنم لطفا لطفا هرروز سر بزنین که جا نمونین 

دوستاتونم صدا بزنین که زودتر ۴٠ نفر بشیم

بازم میگم ۴٠نفر بشیم خودم صداتون میزنم پس هرروز سر بزنین سایت

۴٠ روز روزی ١بار حدیث کسا رو میخونیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام دعا کن لطفا

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.

منم هستم اسمم الی

ولی الان پریودم

از کی شروع میکنین ختم رو؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️