2777
2789
عنوان

حاجت دارا جا نمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 5674 بازدید | 592 پست
امروز روز آخر چله حدیث کسامونه  اتقاقا حاجتم نگرفتم

عزیزم از روزی که بهت گفتم ۴٠ روز نشده که

بعدم هر اتفاقی یه حکمت داره که ما نمی‌دونیم

من بازم تاکید میکنم شما انرژی منفی و ناامیدی بیش از حدتون نمیزاره به خواستتون برسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ی گروه حدیث کساء هستم تو تلگرام. همینجا تو نی نی سایت گروه استارت خورد. اگه میخواین شمام بیاین اونجا. 

قرار بود چهل نفر باشیم ولی الان 110 نفریم تو اون گروه. چند نفرشونم حاجت گرفتن. مام اونجا هر روز میخونیم، هر ردز ب نیت حاجت یکی از اعضا 

این لینکشه، اسی و بچه ها اگ دوست داشتین بیاین (گروه برا من نیست ولی میدونم ادمینش با دعوت کردن دیگران به گروهش هیچ مشکلی نداره) 

hadisekasaa40@

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲
٢٠عزیژم هستی شما؟

اره عزیزم منم هستم یه حاجت بزرگ دارم شرکت میکنم حتما تگ کن بیام❤

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
عزیزم اشکال ندارد میتونی موقع پری هم بخونی چون چله هست  ۴٠ نفر بشیم صداتون میزنم

ممنون❤

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️