2777
2789
عنوان

غذای مقوی برای بعدزایمان

1123 بازدید | 14 پست

سلام بچهامن سه شنبه بایدبرم سزارین ازبیمارستان اومدم به غیرکاچی واین چیزاچه چیزایی وغذاهایی خوبه برام که بخورم مقوی ومفیدباشه برام لطفن بگین اگه توخونه ندارم برم بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلوه یه عالم قلوه بخور زود سر پا میشی هر روز بگو برات کباب کنن

خرما رو هم که می‌دونی

یه بسته خرما با خودت داشته باش بعد زایمان همش بخوری 

میدونین دیگه زردی نوزاد هییییییچ ربطی به تغذیه مادر نداره

التماس دعا.عزیزم ماهیچه بنظرم خوب باشع باهاش سوپ بخوری اما دقیق نمیدونم .زیادم گرمی نخوری بچه زردی بگیره

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
کباب یبوست میگیره نباید بخوره

شب قبل عمل دیگه نباید بخوره. ولی تا یک وعده قبل اون مشکلی نداره

گوشت و مخصوصا کباب خیلی زیاد تاثیر داره توی بالابردن بنیه بدن. من خودم ماه آخر تقریبا هر روز سعی کردم یک وعده غذام کباب یا کباب تابه ای باشه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ب سلامتی😍جگر اجیل انواع واقسام میوه بخصوص اناناس خرما

ایا میدانستید آناناس نباید خورد😂😂

کلا سردیجات و ماهی نخورید چون سرده هم خونریزی زیاد میشه هم احتمال افسردگی بعد از زایمان میره بالا

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ایا میدانستید آناناس نباید خورد😂😂 کلا سردیجات و ماهی نخورید چون سرده هم خونریزی زیاد میشه هم احتم ...

عه؟نمیدونستم🤔

من خوردم چیزیم نشدا

درمورد سردی هم خب مصلحش رو بخوریم ایرادی نداره که

عه؟نمیدونستم🤔 من خوردم چیزیم نشدا درمورد سردی هم خب مصلحش رو بخوریم ایرادی نداره که

البته بدن با بدن فرق داره آناناس برای زخم خوبه ولی بعد زایمان سردیجات نباید خورد بدترینش افسردگی پس از زایمان افزایش میده برای همین تو اسلام گفتن بعد زایمان خرما بخورید

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃