2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون خیانت کنه چیکار میکنین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از شوهرتم نگذره. چه بهوته ای اورد برا خیانت؟ ولش کن بزن درش..

پول پول پول ، پدر من بعد ازدواجمون ورشکست شد ، بعد فهمیدم بخاطر پول باهام ازدواج کرده بود، اونم یه خانم وکیل مطلقه است ، که بهونش این بود که براش موکل پیدا میکنم بهم پورسانت میده. ولی رابطه اش فراتر ازین بود من خیلی ساده بودم..

با یه بچه ؟ با ۱۰ سال عمری که به پاش ریختی ؟ و زحمتی که تو خونش و زندگیش کشیدی ؟ بذارم همه چیم خونه ...

اون بچه لطمه میخوره 

چون تو به اجبار داری پدرشو تحمل میکنی پدرش هم ک ی ادم هرزس قاعدتا محیط خونه خیلی رو تربیت بچه تاثیر میذاره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
با یه بچه ؟ با ۱۰ سال عمری که به پاش ریختی ؟ و زحمتی که تو خونش و زندگیش کشیدی ؟ بذارم همه چیم خونه ...

آدم کلی رویا میسازه برای خودش 

با احساس خوشبختی ادامه میده

فکر می‌کنه زندگیش به ثبات رسیده 

فکر می‌کنه همه چیز خوبه 

یهو از پشت سر یه گالن آب یخ خالی میکنن توی یقه ت وقتی

فهمیدی خیانت کرده 

عین زلزله که تا قبلش همه چی خوبه ولی یهو حس میکنی همه چیز آوار شده روی سرت 

این طبیعیه که نتونی از زندگی که ساختی چه توی واقعیت چه توی ذهنت بگذری 

من جات بودم نگاه میکردم ببینم پشیمون هست یا نه

اگر پشیمونه حق طلاق حق حضانت فرزند و تمام اموالش رو میخواستم که به نامم بزنه و بهش فرصت میدادم 

اگر به زبون میگه پشیمونم فقط این راه حل وجود داره که بفهمی واقعا پشیمونه یا نه اگر به نام زد یعنی واقعا قصد ادامه دادن نداره

خیانت خط قرمز هر زندگی هست که توجیه و بخشش نداره وقتی مرد شریک زندگی ادم چیزی به اسم وفاداری تو وجودش نیست و به زندگی خودشو و زن و بچه خودش رحم نمیکنه میره پی هوس و کثافت کاری خودش ارزش همسر و پدر بودن رو نداره. به هرحال اون زن غریبه اس انتظاری ازش نمیشه داشت ولی از شریک زندگیش انتظار تعهد و وفاداری داره

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
آفرين به شماخيلي فهميده اي اگه دخترداري خوشبحاله دختركه مادرعاقلي مثله شماروداره

فدات گلم .

کاش فهمیده بودم .ولی به قول معروف از بس مار خوردم افعی شدم 😂😂.

راستی دختر ندارم .دوتا پسر دارم 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
ینی نمیدونم خداییش این زنا چی باخودشون فک میکنن دِ اخه بی عقل مردی که از زنو زندگیش میگذره میاد به ...

نون و آب نمیخواد زنه خودش پولداره با پولش کشونده طرف خودش ، شوهرم خوش قیافست فقط خواسته داشته باشدش.

اگه میخوای بمونی باید با وجود اون زن تو زندگیت کنار بیای چون شوهرت اونو حالا چه واسه پول چه از رو عشق انقد میخواد که رفته سه ساله گوشی مخفی گرفته که یوقت شما نفهمی مجبور بشه رابطشو باهاش قطع کنه . گوشی مخفی رو پیداکردی ؟ 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
نون و آب نمیخواد زنه خودش پولداره با پولش کشونده طرف خودش ، شوهرم خوش قیافست فقط خواسته داشته باشدش.

فقط خواسته با یه مرد تو رابطه باشه 

اگه خواستی جدا بشی همه مال و اموال شوهرتو ازش بگیر بی همه چیزو

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

وقتی کارت عابرش دست شوهرته مشخصه با پول شوهرتو خریده 

واقعا چه مرد چیپیه که از یه زن دیگه خرجی میگیره 

خیانتش به کنار هول بازیشو کجای دلم بزارم