2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون خیانت کنه چیکار میکنین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 80 پست

خدا لعنت کنه این مردها رو سرتا پا هوس شدن 

خاک تو سر اون زن 

من به جای شما بودم صبوری میکردم مدر‌ک جمع کنم بعد به موقعش جرش میدادم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

همسر شماهم کم از اون زن نداره و ذات خوبی نداره

اگه من بودم قطعا جدایی

کسی ذاتش خراب باشه درست نمیشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طلاق می‌گرفتم

بار اولو بخشیدی دیگه باید توبه کنه 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

ببین فقط اون زن خونه خراب کن نیس!همسر شما هم ول کن ماجرا نیس!اون خانوم که هیچ تعهدی به شما نداره!ولی همسرت که داره.تازه قولم داده ولی باز خطا کرد!

خدا واسه کسی نخواد انشاالله.بنظرم اگه ملکی چیزی داره بگیر ازش.اگه بچه رو میخوای حضانتشو بگیر.بعد برو مشاوره تو تصمیمت کمکت کنه

من همین یه دونه ام!

فقط اگه الان تصمیم به طلاق یا هرگونه جدایی نداری به هر دلیلی، به روش نیار تا علنی نشه و اون حرمت هایی که مونده حداقل حفظ بشه

و اینکه شما بچه داری، نرو سراغ راه حل آخر، مشاور زناشویی و زوج درمانی رو حداقل امتحان کن

با یه بچه ؟ با ۱۰ سال عمری که به پاش ریختی ؟ و زحمتی که تو خونش و زندگیش کشیدی ؟ بذارم همه چیم خونه ...

الان ک موندی  که گُلی به سرت زده بانوجان؟ این همه زحمت کشیدی اینه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

زندگی هر کس متفاوته.بعضیا شرایط طلاق ندارن .میمونن و میسوزن. 

اگر واقعا قصد جدایی داری دست خالی نرو.یه مدت بمون و مثلا به زندگی باهاش ادامه بده. این مدت برای خودت پس انداز کن طلا بخر .سیاست داشته باش.سعی کن خونه و ماشین به نامت کنه .خلاصه کسی که خیانت میکنه باید تاوان بده .برای طلاق عجله نکن 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

چندسالته؟خدالعنت كنه همچين زنايي رو،،شوهرت چندسالشه؟اگه شرايطه جدايي نداري وميخاي سرزندگيت باشي اصلابه روش نياركه فهميدي سربسته بهش بگومثلامن حس ميكنمو...بگوبهش ببين چي ميگه،،ولي اگه شرايطشوداري حتماجداشوچون دق ميكني آخرتوي اين زندگي

من اگر خدایی نکرده خیانت ببینم اگه مستقل باشم و پول داشته باشم حتما حتما جدا میشم بچه هامم هرطور شده میگیرم حتی اگه شده با نامردی

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂