2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون خیانت کنه چیکار میکنین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 80 پست
دنبال گوشی میگردم که مدارکم کامل بشه، میخوام دروغ هاشو واسه خودش رو کنم میخوام بفهمه با حالو طرف نیس ...

در عصبانیت و ناراحتی تصمیم نگیر 

بلخره ایشون خوبی هایی داشتن که باهاشون موندی، وقت واسه مهریه و طلاق هست

با آرامش و اطمینان جلو برو

آی بدبختت میکنم آی میکمشمت راه چاره نیست 

زندگی پیسته رقصه عزیزم نه زمین بوکس

عزیزم ببخشید نبودم اینجا درک میکنم، خیلی باید شروع صحبت سخت باشه با این خانم ولی از موضع قدرت باها ...

مرسی که پیگیر بودی ولی هنوز جرات نکردم بهش زنگ بزنم. خیلی سخته. الان شوهرم رفت خونه باباش گفت بهم گفته تنها بیا ، نمیدونم چرا شاید میخوان نصیحتش کنن. نمیدونم زنگ بزنم به پدر شوهرم یا نه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در عصبانیت و ناراحتی تصمیم نگیر  بلخره ایشون خوبی هایی داشتن که باهاشون موندی، وقت واسه مهر ...

گفتم دفعه پیش به هیچکس نگفتم این دفعه به پدر مادرت گفتم که انقدر به سرت قسم نخورن پسرشونو بشناسن. دفعه بعدی درکار باشه آبروتو تو کل فامیلت محله پدریت ادارت و همه جا میبرم مهریه مم میذارم اجرا. 

نه مطمئن نیستم، نمیزنه که به نامم. قرار شد طلاهامو بخره فقط

مطمعن نیستی خودتو اذیت نکن اگر چیزی باشه ما خانوما خیلی زود می‌فهمیم. 

طلاها تونو بخره یعنی چی؟؟ خوب میتونی به طلا فروشی بفروشی. 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 
گفتم دفعه پیش به هیچکس نگفتم این دفعه به پدر مادرت گفتم که انقدر به سرت قسم نخورن پسرشونو بشناسن. دف ...

خب اگه الان اینطور گفتی و اتمام حجت کردی، میتونی دیگه به روش نیاری ماجرا رو ولی خیلی زیرکانه مواظب شرایط باشی

اگه تصمیم به طلاق نداری، مطمن شو که شوهرت ازت معذرت خواهی کنه و از دلت در بیاره، و بعدش سعی کن ببخشیش، بخاطر دخترت میگم. بچه لازم نیست بزرگ باشه تا ضربه بخوره، اگه تو محیط زندگی هرگونه استرس و دعوایی باشه تو همین سن کم هم عزت نفس و شخصیتش اسیب میبینه