2777
2789
عنوان

چطوری به مادرم کمک کنم؟

592 بازدید | 25 پست

سلام خانم ها مادرم چهارتا بچه داره که همگی ازدواج کردیم و رفتیم پدرم از اول خیلی مستبد و خشن بود با مادرم ولی مادر من تمام اخلاق های بد بابام رو تحمل کرده به خاطر بچه ها و جوری احترام پدرم رو توی جمع داره که همه فامیا ها و حتی عروس و دامادش فکر می کنن چه آدم اروم و مهربون و زن دوستی الان مدتی هست که رفتارهای بابام با مادرم خیلی بدتر شده و مدام آزار روحی می بینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا با اینکه وضع مالیش خوبه به مادرم اصلا پول نمیده و حتی اجازه کار هم بهش نمیده ولی اگر یه غریبه بیاد ازش درخواست پول کنه دستی کلی بهش میده یعنی می خوام بگم خسیس نیست پدرم ولی با مادرم اینجوری برخورد می کنه

دقیقا مثل مایین ولی بااین تفاوت ما ازدستمون خارج شده،مامانم هرچی آبرو جمع میکنه بابام خودش میزنه خراب میکنه!

بیارید خونتون براش بهترین غذاهارو بپزید اگه تواناییشو دارید براش لباس بخرید خوشحال میشن

مثلا با اینکه وضع مالیش خوبه به مادرم اصلا پول نمیده و حتی اجازه کار هم بهش نمیده ولی اگر یه غریبه ب ...

قرص بايد مصرف كنه پدرتون 

بهش فلوكسيتين بدين اخلاقش اروم تو ميشه توي ابش بريزيد اگه نميخوره

الان مشکل مادرم از جایی شروع شد که پسراش هم مثل بابام با مادرم برخورد می کنن و در واقع اصلا حسابش نمی کنن بهش بی احترامی می کنن و خانموشون رو خیلی بالاتر از مامانم می دونن و همش فکر می کنن مامانم می خواد تو زندگیشون دخالت کنه و مدام با حرفاشون دلش رو می شکونن

از نظر مالی تامین کنید تا جدا زندگی کنه

احتمالا یه مشکل ریشه ای از دوران جوانیش داره 

یه حالت عصبی قدیمی

به پدرتون بیشتر از مادرتون مجبت کنید و مدام ازش تعریف کنید

و اگر خیلی پرخاشگر هست توصیه میکنم آرامبخش استفاده کنن

باور نمیکنم،این من،خود منه