2777
2789
عنوان

چطوری به مادرم کمک کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 25 پست
شما به جای پدرتون باید به مادر کمک کنید... و همینطور به پدرتون اینقدر محبت کنید تا جو موجود در خونه ...

من اصلا نمی تونم به پدرم حرفی بزنم تو این زمینه اصلا باهاش راحت نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مثل مایین ولی بااین تفاوت ما ازدستمون خارج شده،مامانم هرچی آبرو جمع میکنه بابام خودش میزنه خرا ...

مامانم زیاد نمیاد خونه ما میگه راحت نیستم ولی من تقریبا هر ماه یه مبلغ ناچیزی می زنم به کارتش ولی حرفم اینه که این حقش نیست که اینجور باهاش رفتار بشه

مامانم زیاد نمیاد خونه ما میگه راحت نیستم ولی من تقریبا هر ماه یه مبلغ ناچیزی می زنم به کارتش ولی حر ...

میدونم کااااامل...دلت آتیش میگیره وقتی برخوردای باباتو میبینی،من کامل میفهممت،ولی چاره چیه کاریش نمیتونی بکنی.تغییرنمیکنن این باباها.سنی ازشون گذشته محاله تغییر کنه

میدونم کااااامل...دلت آتیش میگیره وقتی برخوردای باباتو میبینی،من کامل میفهممت،ولی چاره چیه کاریش نمی ...

از اینکه برادرام هم بهش محبت نمی کنن و با حرف هاش آتیشش می زنن خیلی داغونم نمی دونم چی بگم بهشون حرفم رو گوش نمی دن

از اینکه برادرام هم بهش محبت نمی کنن و با حرف هاش آتیشش می زنن خیلی داغونم نمی دونم چی بگم بهشون حرف ...

وای شما فقط مایین😔تا میتونی مامانتو بکش خونت از اون جو بیاد بیرون

من اصلا نمی تونم به پدرم حرفی بزنم تو این زمینه اصلا باهاش راحت نیستم

نیازی نیست به پدرتون مستقیم بگید... ولی مستقیم محبت کنید...و حد تعادل را نگه دارید... شاید رفتار مادرتون از لحاظ شما از روی دلسوزی باشه... ولی در واقع دخالت کردن در امور دیگران هست... برادر های شما حق ندارند با مادرتون بد برخورد کنند همونقدر که مادرتون حق نداره تو زندگیشون دخالت کنند

نیازی نیست به پدرتون مستقیم بگید... ولی مستقیم محبت کنید...و حد تعادل را نگه دارید... شاید رفتار ماد ...

نه اصلا مادرم دخالت نمی کنه همون صحبت های معمولی که همه دارن ولی پدرم و برادرهام فکرشون مشکل داره بدبین هستن به مادرم و هیچ بهانه ایی هم پیدا نمی کنن تا مامانم بخواد باهاشون حرف بزنه میگن تو دخالت نکن به همین صراحت

خدا مادرتونونجات بده به درددلاش گوش کنین شاید اگه جوونتر بودن میشد بامشاوره وجرات ورزی حرفاشو به شوهرش بزنه ومشکلاتشونو حل کنن ولی الان خیلی سخته ولی غیر ممکن نیست ولی الان خیلی سخته ،بهش بگین زیاد با پسرا حرف نزنه حتی ازسر دلسوزی  خودتون بهش سر بزنین کاری ازدستتون برمیادبراش انجام بدین خدا پدرتونم هدایت کنه