2777
2789

غیر مستقیم این مفهوم رو میرسونه که دختر اگه خوشگل باشه همه چی براش ردیفه!!

حتی انقدر که دو تا برادر به خاطرش به جون هم بیفتن!!

کسی دختر زشت رو حتی نگاه هم نمیکنه !!

همین حالا اگه دوتا پسر سر دختر دعواشون شه!!مطمئن باشید اون دختر خوشگل بوده حتما!!

۷ساله که این نسخه از داستان رو متوجه شدم و ۷ ساله مدام دارم تصور میکنم اقلیما دقیقه چه شکلی بوده که اینا سرش دعوا کردن.

پ.ن:اقلیما همونه که هابیل و قابیل به خاطرش دعواشون شد .

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

داستانشونو کجا خوندی ک حتی اسم دختر هم گفت ؟؟ من خخوندم لنگقدرکامل نببود

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
داستانشونو کجا خوندی ک حتی اسم دختر هم گفت ؟؟ من خخوندم لنگقدرکامل نببود

تو اینترت بود

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یجا کار میکردم سه نفر سر من دعواشون شد بعد منو اخراج کردن حرومزاده ها

انقدرم اون روزا وضعیت مالیم داغون بود صاحب اونجا یه پیرمرد خرفت بود با زنش که به شدت عوضی بودن

حتی با هیچکدومشون دوستم نبودم از این سوختم آخه به من چه

این صبح زود چ جوریادت اومدزن کدومشون شد هابیل قابیل کشت؟

هیچکدوم فک کنم

کار به اصل داستانت ندارم که تحریف شده ست

ولی حالا مگه زمان هابیل و قابیل چند تا دختر بوده که از میون اونها خوشگلش انتخاب کردن عزیزجان😅

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

زیبایی مهم هست اما شانس و اقبال مهمتره.مثل شیرین که میگن خیلی زشت بوده اما کوهو بخاطرش کنده فرهاد

بعید میدونم زشت بوده باشههه اخه