2777
2789
عنوان

شوهرم همش ب خانمای دیگه نگاه میکنه

563 بازدید | 50 پست

وای واقعا کلافه شدم دیگه. کافیه طرف یکم قیافه و لباساش خوب باشه.همش نگاه میکنه وحرف میزنه و مزه میپرونه. ی مدت اهمیت نمیدادم ولی دیگه دارم اذیت میشم.بخدا من از همه اونابیشتر بخودم میرسم. البته خیالم راحته ک باکسی نیست.ولی همین چیزا حالموبدمیکنه.فکرمیکنم ارزشم میادپایین.بعدشم ک بهش میگم چرانگاه میکنه میگه کی نگاه کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چیکار میکنید راه حلتون چیه.چ خاکی تو سرمون کنیم پس؟

هیچی 

بهش میکنم چشم چرونی نکن خیلی بده من دوس ندارم 

میگ من کی نگاه کردم 

منم دیگ اهمیت نمیدم

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  
من خودم یکی رو میبینم خیلی عجیب باشه و بد حجاب نشون شوهرم میدم😂میگم عه عه نگاه این چه شکلیه🙃

مثل من

شوهرم هم میگه غیبت نکن😒

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

آدم تو باغ گل هم که میره حتی اگر دسته گل هم دستش باشه باز یه نگاه به گل های دیگه میندازه پس بیخیال باش😉

💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد💚 به نیت خوشبختی و موفقیت برادرم انشالله حاجت روا بشید🧡