2777
2789
عنوان

شوهرم همش ب خانمای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 50 پست
یعنی نمیشه درستش کرد؟

نمیدونم براش حرف بزن بگو ممکنه نگاه کنند ب زنی و همسرش ببینه و برات درد سر بشه و تهدیدش کن بترسونش😥

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ بد!خیلی حس بدی داره،من کلا متدم مقابل ب مثله شوهرم هر کاری بکنه ک دوست نداشته باشم بهش میگم چیزی ک عوض داره گله نداره منم پس از این ب بعد همین کارو میکنم اونم زود خودشو جمع میکنه،تو هم بهش بگو منم از این ب بعد ب مردها نگاه میکنمو نظر میدم،البته نمیدونم همسرت چ اخلاقی داره ی موقع کار ب دعوا نکشه

منم اینجوریه..اگه پشت فرمون دختر باکلاس و خوشتیپ ببینه گردنشو تا آخر واسه دیدنش میچرخونه...با این که من خیلی خوشگلم و همیشه بهم میگه زیباترین دختری هستی که تا حالا دیدم...منم حرصم میگیره

اون سری بهش گفتم عزیزم تو رانندگی تو بکن،اگه مورد خوبی بود خودم بهت میگم..

رو که نیست....

آدم تو باغ گل هم که میره حتی اگر دسته گل هم دستش باشه باز یه نگاه به گل های دیگه میندازه پس بیخیال ب ...

وا چ حرفی!!پس چرا اینقدر ب مردها اسلام توصیه کرده ب نوامیس مردم نگاه نکنن؟!حتما جنس مرد رو میشناسه ک با ی نگاه مییییره

وای چ بد!خیلی حس بدی داره،من کلا متدم مقابل ب مثله شوهرم هر کاری بکنه ک دوست نداشته باشم بهش میگم چی ...

اتفاقا منم این کاروکردم.ولی اصلا حساسیت نشون نداد.بعدبهش گفتم ک عین خیالت نبود.گفت اگه کسی بخواد از پیشم بره میره چ من حواسم باشه چ نباشه

وا چ حرفی!!پس چرا اینقدر ب مردها اسلام توصیه کرده ب نوامیس مردم نگاه نکنن؟!حتما جنس مرد رو میشناسه ک ...

دوست عزیز این خانم الان دلش شکسته شوهرش هم به این راحتی ها عوض نمیشه تو وجودش هس

خوبه بگم واییی شوهرت فلان بهمان؟؟ما باید آرامش دل هم باشیم نه اینکه باعث ناراحتی بیشتر بشیم 

💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد💚 به نیت خوشبختی و موفقیت برادرم انشالله حاجت روا بشید🧡