2777
2789

خانما دوستم ۲۱ سالشه از بچگی با هم دوست بودیم یه جورایی مثل خواهریم یعنی منو مامانش خیلی براش ناراحتیم و به نظرمون این کارای نامزدش واقعا نرمال نیست .. 

اولا پسره چند سال عاشقش بوده یعنی از حدود ۱۵ سالگیش اینقدر فرستاده خواستگاری تا مامانش قبول کرده .. 

حدود ۱۵ سالم از دوستم بزرگتره مامانش اصلا راضی نبود ولی چون باهم دوست بودن و دوسش داره مامانش مجبور شد .. 

حالا اومدن خواستگاری حدود دو ماه نامزدن این پسره اصلا بهش زنگ نمیزنه حرف بزنن یا اصلا بیرون نمیرن .. هفته ای یک دفعه میاد خونشون بدون حرف زدن بلند میشه میره .. 

باباش فوت شده خواهر و برادرم نداره مامانشم میره بیرون که اینا تو خونه حرفاشون راحت بزنن ولی دوستم میگه اون اصلا هیچی نمیگه نگاهم بهم نمیندازه .. اگه یک هفته هم دختره بهش پیام نده اصلا بهش پیام نمیده بگه کجا بودی .. 

هرچی منو مامانش میگیم بهم بزن این اصلا عادی نیست ولی گوش نمیده میگه دوسش دارم 

🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدش قبلا هم همینطور بوده یا جدیدا اینطور شده؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

اصلا نرمال نیست تستوسترون نداره فکرکنم

منم همینو میگم من وقتی با شوهرم نامزد بودیم اصلا قبلش دوستم نبودیم ولی شوهرم تا بغلم نمیکرد از خونه بیرون نمیرفت 

🌹