2777
2789
عنوان

شوهرم همش ب خانمای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای آرامش دل ایشون گفتم چه راهکار دیگه ای میتونم بهش بدم وقتی دلش ناراحته؟؟بگم خاک تو سر شوهرت؟ب ...

برای آرامش دل کسی ارزش زن رو پایین نیار

برای آرامشش این‌زنجیره مسخره مردسالاری رو محکم تر نکن

زن و مرد برابر هستن از هر لحاظی!

کسی که زندگیش رو دوست داره با ناهنجاری رفتاری قابل حل طلاق نمیگیره

خودش رو هم راضی نمیکنه که این رفتار مرد عادیه

و همسرش حق این کار رو داره ولی خودش نه!

کسی که عاقله دنبال راه حله نه اینکه به خوردش یه تفکر قالبی داده بشه

من از حرفها زن علیه زن بدم‌میاد

برای آرامش دل کسی ارزش زن رو پایین نیار برای آرامشش این‌زنجیره مسخره مردسالاری رو محکم تر نکن زن و ...

هر کسی یه عقیده داره نه عقیده شما به من ربط داره نه عقیده من به شما 😊من عقیده ام اینه تو هر تاپیکی که برم برای آرامش دل استارتر هر حرفی بتونم میزنم حالا شما بگو زنان علیه زنان 🤭واسم مهم نیس

💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد💚 به نیت خوشبختی و موفقیت برادرم انشالله حاجت روا بشید🧡
هر کسی یه عقیده داره نه عقیده شما به من ربط داره نه عقیده من به شما 😊من عقیده ام اینه تو هر تاپیکی ...

موفق باشی عزیزم

ولی یادت باشه نه تنها آرامش داده نمیشه بلکه وقتی ۱۰۰ نفر مثل شما این عقیده رو تکرار کنن 

میشه یه باور برای من زن!

که مجبورم این شرایط رو قبول کنم چون هر روز با این جمله های به اصطلاح آرامشبخش روبرو میشم

منظورم فقط شما نیستی عزیزم💐