2777
2789
عنوان

من یه مادرم که همه میگن قید بچه پنج روزت و بزن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 38 پست
اینقدر شکستم هزار تیکه شده همه وجودم همه غرورم پس عدالت خدا کو

خوب اگه دنبال عدالت خدا میگردی باید دور از جونت بری اون دنیا...

ولی عزیز شما میتونی یه وکیل بگیری... اصلا هم نیاز به دادن هزینه نیست... و کمکت کنه تا بچه هات را پیش خودت نگه داری... البته به شرط اینکه توانایی مالی داشته باشی... تا زمانیکه بچه هات به سن قانونی نرسیدند شوهرت باید نفقه بده... البته فکر نکن اون پول کافیه... مثل همیشه اونی که دادگاه میده با اونی که در واقعیت خرج میشه خیلی فرقشه... ولی یه اب باریکه هم خوبه...

امیدوارم خدا بهت قوت بده تا بچه هات را صالح بزرگ کنی و تحویل جامعه بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به دلت آرامش بده و دعا میکنم یه راه حل خوب پیدا کنی ولی بنظر من بهیچ‌قیمتی بچه ها رو به اون مرد نده حتی اگر باهاش زیر یک سقف زندگی کردی هم بمون و بچه هاتو زیر پر و بال خودت بگیر 

گفتم که قرص اورژانسی خوردم نمیدونم چرا انگار خدا داره همه امتحانا رو یکجا ازم میگیره

تو میتونی تو یک مادری که با همه سختیها میجنگی و از امتحان خدا سربلند بیرون میای الان به فکر سلامتت باش بذار سرپا شی اونوقت واسه آینده خودت و بچه هات تصمیم بگیر مطمئنا خدا هم کمکت میکنه منم قابل باشم دعات میکنم

هزیزم زندگی با کم و زیادش میگذره خدا روزی برای هر بنده اش کنار گذاشته ولی با فشار روحی سه تا ادم عصبی و مریض میشین بهتره مسیرت رو از  اون جدا کنی و یه راهی لرای لزرگ کردن بچه اات پیدا کنی پدرت هم اگر میخواد تو هلالش کنی باید جبران کنه 

سلام

دوست عزیزخوبی؟ حال احوالت چطوره؟

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..