یه دختر دوساله دارم ازدواجم صفر تا صد اشتباه بود به اجبار بابام
اینقدرررر بدشانسم که با قرص بازم حامله شدم شوهرم یه حیوووونه به تمام معنا بود وسط حاملگی دیگه رفتم چون دیگه جایی واسه موندن نبود هرروز کتک توهین هیچی تو خونه نبود اقا بهترین رستورانا پلاس بود😭۲۱ سالمه با دوتا بچه سر این دومی به هزار نفر رو زدم یه قرون یه قرون جمع کردم رفتم زایمان حتی واسه کرایه دستگاه زردی التماس کردم 😭همه میگن نمیتونی بچت و از دادگاه بده باباش چجوری عاخه من یه مادرم چرا اشکام بند نمیاد مگه چیکار کردم
انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343) من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم
ولی حضانتشو بده باباش اگه خرجیشو نداد ازش شکایت کن
گریه نکن عزیزم خوبی دنیا به اینه که میگذره توکل کن به خدا تا راه درستوپیش پات بزاره ولی فقط تصمیم خودخواهانه نگیر فقط به خودت فکر نکن به حرف مردم گوش نده
خوب خانوادت اول دلشون واسه تومیسوزه بعد واسه بچت این طبیعیه اونا به خاطر خودت میگن نرنج ازشون ولی با این وضع شوهرت سعی کن نفقه بگیری بچه روبه دندون بگیری توکل برخدا بزرگ میشن جبران زحمتت میکنن
دبیرستانم که تموم شد بابام صاف انداختم تو اتیش چرا رنگ ارامش نمیبینم
انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343) من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم