2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 83 پست
اخه دوتا دختر دارم

دخترات بزرگتر شدن عقل رس شدن طلاق بگیر😁کلا طلاق بگیرین مردا به درد نمیخورن

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طاقت ندارم ولی اون...

خب شاید منتظره شما بری طرفش

بنظرم قهر کردن و گریه کردن فقط باید برای بعضی مواقع باشه که ماجرا خیلی مهمه

وگرنه اثرشو از دست میده کلا

شمام بدو برو آشتی کن.پرو میشه و این حرفا چیه؟

منم چهار روزه تلگراگمو پاک کردم چون دوست پسرم جواب تلفنمو نداد و بی احترامی بزرگی بود منم قصد کردک تا یک هفته کلا آن نشم بعدش ان میشم اگ پی ام داد ک هیچ اگ نداد دوباره تل میحذفم تا هفته بعدش و این چرخه همچنان ادامه پیدا میکنه تا اخر خودش پی بده یا اینکه کلا کات کنیم 😐😐😐😐😐

ولی قشنگ مثل معتادا هستم هی وسوسه میشم تل تصب کنم برم ببینم پی ام داده یا ن😂

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

خداییش قهر مرد دیگه خیلی زشته.ی وقت که خوبید باهم یا تومواقع عاطفی هستین براش توضیح بده بگو دوست ندارم قهر کنی اگه مشکلی هست باصحبت کردن حلش کنیم زن نازه ومرد نیاز

من مجردم ولی با دوستم که یکساله باهمیم اصلا قهر نمیکنم چون همچی باید با صحبت حل شه حتی اگ تقصیر ایشون باشه سکوت میکنم بعدا تو ارامش اول چهار پنج تا تعریف میکنم بعد میگم ازت بعید بود اصا بهت نمباد فلان رفتار انقدر ذوق میکنم اگه فلان کار انجام بدی . وای انقد فلان چیزو دلم میخواد . انقدر احتیاج دارم به فلان چیز . دکتر حبشی میگه که شکوه مرد در تامین کردنه . ابراز نیاز کن ولی مستقیم نگو خودش عمل میکنه به چیزی که میخوای 

خدایا این مردا رو تو کی وقت کردی اینقدر لوس و ننر بار بیاری واقعا اخر الزمان شده به جای خانوم قهر کنه ناز که مردا قهر و ناز میکنن تازه منتم میزارن رو سر زن چقدر اخه ما زنا خودمون خار و خفیف کردیم که ایناااا حالا شدن سوسول و نازنازی خدایا منو بکش راحت شم😡😡

من برای خودکشی خیلی خیلی خیلی ترسو هستم و اما برای زیستن بسیار پرو!..😊💛🧡💚❤💜

عزیزم قهرکردن رابطتون سرد میکنه برو باهاش حرف بزن بگو بسه دیگه چته مثه بچه ها یه هفته اس قهرکردی مرد مکه قهرمیکنه میخای نازتو بکشم مشکلت چیه خب حرف بزن حالا یه بگو مگوییم شده انقد کش دادن دارع؟؟ شما باهاش حرف نزدی مشکتو حل نکردی اونم احتمالا شما نقصر میدونه انتظار معذرت خواهی داره

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
ارهه اونم خواب  نمیره ولی رووت  کن اون طرف فک ون اصللاا کنارت نی  منم اللاان 20رو ...

خب اخه عزیزه دلم 20 روز قهر برای چی؟وقتی میتونی دوتا لیوان چایی بریزی بری لم بدی تو بغلش با دلبری حرفتو بزنی؟

۱۰۰ سال هم طول بکشه نمیرم.اینقدر نمیرم تاخودش بیاد.آی ام بد جنس😁😁

منم ۳۰سال ازدواج کردم فقط یکبار خودم اشتی کردم اونم چون اومد ولی پسش زدم کلا دپرس شد دیگه دیدم خیلی بدشده رفتم دستش تو ماشین گرفتم همون جا اشتی کرد 

خداییش قهر مرد دیگه خیلی زشته.ی وقت که خوبید باهم یا تومواقع عاطفی هستین براش توضیح بده بگو دوست ندا ...

ای بابا مردا این دوره فرق دارن

ما دعوامون میشد آقا زنگ میزد مامانش میگفت پاشو بیا

فکرشو بکن من تازه عروس بودم ولی نمیذاشتم کسی بفهمه دعواهامونو

یا مثلا یادم نمیاد نازمو کشیده باشه بعد از دعوا جز یکی دوبار.

میدونست دلم شکسته حالم بده گریه کردم اصلا انگاااار نه انگار

مردای جدید اعجوبه ان

خدایا این مردا رو تو کی وقت کردی اینقدر لوس و ننر بار بیاری واقعا اخر الزمان شده به جای خانوم قهر کن ...

بخدا حرف دل منو زدی 

گاهی انقدر ناز میکشم حالم از خودم بد میشه

اینجوری بار اومدن کلا کاریش نمیشه کرد 

با سی و پنج سال سن لووووسه خیلی