2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 83 پست
عزیزم قهرکردن رابطتون سرد میکنه برو باهاش حرف بزن بگو بسه دیگه چته مثه بچه ها یه هفته اس قهرکردی مرد ...

باید همین کارو بکنم رفته بیرون هنوز نیومده بادخترام تنهام

عزیزم دلت خوشه  مامانم اینقدر وسیله یا غذا درست میکنه میفرسته میگه ازحونه اونا چیزی بدام‌نیار ...

خب من با اینکه دوس پسرمه تا سر کوچه برم میگم . بحث محدودیت نیس احترامه اونم میگه . بعد اینکه کارای مادرتو تو چشمش بزرگ جلوه بده بدون غرغر .بدون گلایه . غذا میاره بگو وای چقد خوشمزس برا اونم یه بشقاب بریز بگو بیا عزیزم مخصوص برا دامادش فرستاده انقدر بگو تا بهش القا شه ک مادرت خیلی دوسش داره   . بعد چرا حرومه؟ چرا اجازه میدین به احترامی کنن ب شوهرتون؟کسی ک ب همسرتون بی احترامی میکنه ب شما داره بی احترامی میکنه غذا میبری میگه حرومه بگو وای مامان این چه حرفیه مگه منو شوهرم ب جز شما کسیو داریم یوقت جلوش اینجوری نگی خیلی ناراحت میشه ها چون همیشه میگه مادر تو با مادر خودم برام هیچ فرقی ندارن . بعد اینکه حالا اگ رابطشونم خیلی بده انقدر پیاز داغ لازم نیس ک مصنوعی شه . بعد اگ رابطشون بده با تعجب بگو که انگار خودتم باورت نمیشه . برید خونه مامانت بگو مامان شوهرم یدفعه گفت بریم خونه مامانت اینا دلم براش تنگ شده نمیدونم امام زمان ظهور کرده اصلا بعید بود ازش .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خسته ام از زندگی ۲۷سال بیشتر سن ندارم ولی اززندگی و زنده بودن بدم میاد شوهرم خیلی خیلی خوبه ولی موقع دعوا همه چی به ادم میگه الان هم باز دعوا کردبم اون جدا خوابید من هم جدا