عزیزم دلت خوشه مامانم اینقدر وسیله یا غذا درست میکنه میفرسته میگه ازحونه اونا چیزی بدامنیار ...
خب من با اینکه دوس پسرمه تا سر کوچه برم میگم . بحث محدودیت نیس احترامه اونم میگه . بعد اینکه کارای مادرتو تو چشمش بزرگ جلوه بده بدون غرغر .بدون گلایه . غذا میاره بگو وای چقد خوشمزس برا اونم یه بشقاب بریز بگو بیا عزیزم مخصوص برا دامادش فرستاده انقدر بگو تا بهش القا شه ک مادرت خیلی دوسش داره . بعد چرا حرومه؟ چرا اجازه میدین به احترامی کنن ب شوهرتون؟کسی ک ب همسرتون بی احترامی میکنه ب شما داره بی احترامی میکنه غذا میبری میگه حرومه بگو وای مامان این چه حرفیه مگه منو شوهرم ب جز شما کسیو داریم یوقت جلوش اینجوری نگی خیلی ناراحت میشه ها چون همیشه میگه مادر تو با مادر خودم برام هیچ فرقی ندارن . بعد اینکه حالا اگ رابطشونم خیلی بده انقدر پیاز داغ لازم نیس ک مصنوعی شه . بعد اگ رابطشون بده با تعجب بگو که انگار خودتم باورت نمیشه . برید خونه مامانت بگو مامان شوهرم یدفعه گفت بریم خونه مامانت اینا دلم براش تنگ شده نمیدونم امام زمان ظهور کرده اصلا بعید بود ازش .
خیلی خسته ام از زندگی ۲۷سال بیشتر سن ندارم ولی اززندگی و زنده بودن بدم میاد شوهرم خیلی خیلی خوبه ولی موقع دعوا همه چی به ادم میگه الان هم باز دعوا کردبم اون جدا خوابید من هم جدا