2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 83 پست
به خونواده من بی احترامی میکنه جلوشون خوبه ولی توخونه زهرمارم میکنه یه کاری براشون انجام میده ۱۰بار ...

عزیزه دلم مثلا میری خونه مادرت یه چیز از خونشون بیار خوردنی مثلا یا غذایی چیزی بگو مادرم فرستاده گفته ببر برای داماد عزیزم و برعکس . یه هدیه کوچیک برا مادرت بخر بگو شوهری پول داده گفته برا مامان یه چیز بخر سوپرایزش کن . تعریف کن بگو وای عزیزم نمیدونی مامانم امروز ازت چه تعریفی میکرد مثلا اسم شوهرت رضاس . بگو مامانم به خالم میگفت وای دامادم اقا رضا نمیدونی چه مرد خوبیه کارمون گیر بود هیچکی نبود کمکمون کنه خدا خیرش بده اومد درستش کرد خلاصه انقدر تعریف کن که هم شکوه تامین بهش دسن بده چون مردا عاشق اینن که یکیو تامین کنن حس بزرگی بهشون دست میده کیف میکنن . هم میفهمه خوبی که کرده تو چشم بوده قدرشو میدونخ مادرتون . هم اینکه مادرتونو عزیز کردید پیشش . مثلا مادرت دعوتت میکنه اگه همسرت قیمه دوس داره به مامانت بگو مامان انقدر هوس قیمه های تو رو کردم قیمه های هیچکس ب جز تو بهم نمیچسبه بعد ک درست کرد بعدا ب شوهرت بگو مامانم چون میدونس دوس داری برات درست کرده ها خیلی دوست داره حسودیم شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا حرف دل منو زدی  گاهی انقدر ناز میکشم حالم از خودم بد میشه اینجوری بار اومدن کلا کاریش نم ...

بیخود ناز میکشی بره گمشه عوضی یبار بهش بگو جمع کن خودتو خجالت نمیکشی 40 سال سنته مثل بچه دو ساله باید ناز بکشنت میدونی درد اینا اینه که ما اینقد خوبیم و هر کاری هم بکنن باز هم دم نمیزنیم و همیشه میمونیم بخاطدر همین ناز میکنن واقعا باید بری تا بفهمن که همیشه هم خوب نمیمونی

من برای خودکشی خیلی خیلی خیلی ترسو هستم و اما برای زیستن بسیار پرو!..😊💛🧡💚❤💜
به خاطرخانوادهه من مقصراونه من نییستمم که ببرم 

عزیزم نمیخوام بگم چون مرده باید کوتاه بیای اصلا بحث کوتاه اومدن نیس . این سیاسته مطمئم ک حق با شماس ولی با دعوا قهر دور میشید از هم ک این خیلی بده . پست قبلمو بخون امیدوارم کمکت کنه . 

بیخود ناز میکشی بره گمشه عوضی یبار بهش بگو جمع کن خودتو خجالت نمیکشی 40 سال سنته مثل بچه دو ساله بای ...

بخدا گریم گرفت الان که فکرشو میکنم

من هنوز سی سالم نشده بشدت احساس پیری و تنهایی میکنم

بهش چندبار گفتم ولی تو خانوادشون یه چیز طبیعیه اگه من نازشو نکشم کشیده میشه سمت مامانش که اونم با من خیلی مشکل داره و منتظر همین فرصته

گیر افتادم حسابی.سر این موضوع قهرم کردم ده روز خونه بابام بودم 

ولی عزیزم شخصیتی که اینطوری شکل گرفته تغییر نمیکنه دیگه

خدایا این مردا رو تو کی وقت کردی اینقدر لوس و ننر بار بیاری واقعا اخر الزمان شده به جای خانوم قهر کن ...

باباممنمم هممین جورییه تو24 سال زندگی مشترک هیچ وقت خودش اشتی نکرده هم همیشه مقصراون بود

به خاطرخانوادهه من مقصراونه من نییستمم که ببرم 

عزیزه دلم مثلا میری خونه مادرت یه چیز از خونشون بیار خوردنی مثلا یا غذایی چیزی بگو مادرم فرستاده گفته ببر برای داماد عزیزم و برعکس . یه هدیه کوچیک برا مادرت بخر بگو شوهری پول داده گفته برا مامان یه چیز بخر سوپرایزش کن . تعریف کن بگو وای عزیزم نمیدونی مامانم امروز ازت چه تعریفی میکرد مثلا اسم شوهرت رضاس . بگو مامانم به خالم میگفت وای دامادم اقا رضا نمیدونی چه مرد خوبیه کارمون گیر بود هیچکی نبود کمکمون کنه خدا خیرش بده اومد درستش کرد خلاصه انقدر تعریف کن که هم شکوه تامین بهش دسن بده چون مردا عاشق اینن که یکیو تامین کنن حس بزرگی بهشون دست میده کیف میکنن . هم میفهمه خوبی که کرده تو چشم بوده قدرشو میدونخ مادرتون . هم اینکه مادرتونو عزیز کردید پیشش . مثلا مادرت دعوتت میکنه اگه همسرت قیمه دوس داره به مامانت بگو مامان انقدر هوس قیمه های تو رو کردم قیمه های هیچکس ب جز تو بهم نمیچسبه بعد ک درست کرد بعدا ب شوهرت بگو مامانم چون میدونس دوس داری برات درست کرده ها خیلی دوست داره حسودیم شد

بخدا گریم گرفت الان که فکرشو میکنم من هنوز سی سالم نشده بشدت احساس پیری و تنهایی میکنم بهش چندبار ...

اصلا بهش اهمیت نده بی تفاوتی سخته ولی اگه باشی اینقدر زندگیت اروم میشه که کیف میکنی منم مثل تو نازشو میکشیدم بعدشم گذاشت رفت والا اینا قدر خوبیو نمیدونن باید بی تفاوت و سنگ باشی 

اصلا بهش اهمیت نده بی تفاوتی سخته ولی اگه باشی اینقدر زندگیت اروم میشه که کیف میکنی منم مثل تو نازشو ...

عزیزم باید نازشو بکشی بدون اینکه خودتو کوچیک کنی . شاید شما خودتو کوچیک کردی 

عزیزم باید نازشو بکشی بدون اینکه خودتو کوچیک کنی . شاید شما خودتو کوچیک کردی 

اصلا دلیل نداره مرد گنده ناز کنه خجالتم نمیکشن با ریش و پشم اسم خودشونم گذاشتم مرد اون وظیفشه که ناز خانومو بکشه نه من چند بار سر چیزای بیخود هی قهر میکرد جواب نمیداد منم توپیدم بهش

عزیزم دوران دوستی گل و بلبله همه چیز حتی مشکلات. زیر سقف مشکلات حاد میشه 

اره قبول دارم  الان فقط خودمونیم و قلبامون . نه پول اهمیت داره ن مشکل مالی هس ن خانواده دخالت دارن تنها مشکلمون اینه که من نمیخوام الان ازدواج کنم میاد خواستگاری جواب نه میشنوه دو روز افسردگی میگیره منم قربون صدقش میرم انگیزه میدم درست میشه  ولی خب کلا همچیووووو میشه با صبر و سیاست محبت حل کرد . شاید طول بکشه ولی میشه

اصلا دلیل نداره مرد گنده ناز کنه خجالتم نمیکشن با ریش و پشم اسم خودشونم گذاشتم مرد اون وظیفشه که ناز ...

چرا ؟مگه مرد دل نداره؟مگه مرد غرور نداره؟مگه مرد احساس نداره؟ اون قبل از اینکه مرد باشه یه انسان .

عزیزه دلم مثلا میری خونه مادرت یه چیز از خونشون بیار خوردنی مثلا یا غذایی چیزی بگو مادرم فرستاده گفت ...

عزیزم دلت خوشه 

مامانم اینقدر وسیله یا غذا درست میکنه میفرسته میگه ازحونه اونا چیزی بدام‌نیار حرومه 

یه روزم خودم غذا درست کردم تا شوهرم بیادبردم دادم به مامانم اومدم چون مامانم مریض بود ازگلوم‌پایین نرفت غذا گفتم برای مامانم هم ببرم ولی وقتی اومدم دیدم خونه است دعوا راه انداخت چرا به من نگفتی و بردی باید اجازه میگرفتی وگرنه غذامهم نیست

بخدا گریم گرفت الان که فکرشو میکنم من هنوز سی سالم نشده بشدت احساس پیری و تنهایی میکنم بهش چندبار ...

مثل من من هم به خونواده شوهرم هرچقدر هم خوبی کنم باز بامن بدن چون من نزدیک مادرم میشینم