2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو‌حمام لباس شیک بپوش.شلوارک بپوش لباسی که دل ببره.خوشگلم کن.خونه رو هم مرتب کن غذاهای خوب بپز.کم کم خودش میاد جلو.اگه شما مقصری پیش قدم شو

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.
حتی دیشب خوایتم پیش بدم بشم لباس خواب پوشیدم رعتم تو رخت خواب ولی اون خودش وزد به خواب

انقدددیگه خودتو کوچیک نکن.دهنش بخور روزگارت همیشه اینجوریه.اگه ادم  باشه با یه ببخشید تموم میکنه یا حتی باهاش حرف معمولی بزنی .وگرنه که هیچی از اون بی فکراست بیخیال

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
اره میفهمه ولی انگار نه انگار

ارهه اونم خواب  نمیره ولی رووت  کن اون طرف فک ون اصللاا کنارت نی 

منم اللاان 20روز قهرریم شب ااول مثل توککردم صببحش بدتر ببرامم قیافه  اامدد ب دوم  دیگه خوددم  رفتم تووحال خووابیددم خودش امدکننارم توحال فکک کرد من  نمیفهههممم وقبل ازاینکه من بیدارشم میره توهم به رو  خوددت نیار ولیی ببییشتترر ببه خوددت بررس اهنگ هایی که اززشون خااطره رارریید بخون ولی مثل  خودش سرد باش